Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » AMH 0,18. Egyáltalán van még...

VTimi30 kérdése:

AMH 0,18. Egyáltalán van még remény?

Figyelt kérdés
38-at töltöttem most,2 éve próbálkozunk a Babával. Volt már átjárhatósági (minden rendben van),jelenleg a 2.Clostys kúrám (napi 1x),és ma jött meg az AMH eredményem(a többit még nem küldték),és teljesen elkeseredtem,hogy ilyen alacsony. Lombikba szeretnénk kezdeni,de nagyon félek,hogy nem lehet már Babám...elkezdtem most saját magam okolni,hogy miattam,holott igyekeztem mindent megtenni. Esetleg valaki így is járt már sikerrel? Vagy bele kell törödnöm,hogy nem lehet már? 😔
júl. 2. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
0,2es AMH-val spontán sikerült :)
júl. 2. 21:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok, de mint az #1 példája is mutatja, vannak szerencsés kivételek😁Lehet, hogy te leszel a következő, de irány a lombik, ne tökölj mostmár.🤞
júl. 2. 23:21
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!

Már vagy 5 orvosnál voltam,mind máshova küldött,mást írt fel,ezért tolódott az idő...

júl. 3. 06:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk meddőségi központba menjél!
júl. 3. 07:05
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel az ertekkel nem igazan. Kb teljesen kimerult a petefeszked, igy peteeresed sincs
júl. 3. 08:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
5ös magában az AMHra nem lehet azt mondani, hogy kimerült a petefészek és azt sem, hogy ez alapján ne lenne peteérés, nekem pl hasonló értékkel volt cikluskövetésem is és minden hónapban volt peteérésem spontán is. Érdemes a témában külföldi oldalakat nézegetni, egyedül amúgy lombiknál mérvadó az AMH. Viszont mivel a kérdező közel van a 40hez én nem várnék a lombikkal sem
júl. 3. 09:30
 7/12 A kérdező kommentje:
A többi eredményem,hormonok jók. Eddig az orvosok "kisérletezgettek"...hormon...Closty kúrák...injekció stb...és ma kaptam beutalót lombikra,hogy hova ajánla és kit keressek. Plusz Gynositolt javasolt napi 2x,hogy ez jó a petefészek működésére. Az a baj,néha kísérleti nyúlnak érzem magam,és az idő meg telik. Minden hónapban pedig a remény után jön a csalódás.
júl. 4. 10:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én DHAE-t kipróbálnám a helyedben az alacsony AMHra, segíti a lombikot is
júl. 4. 10:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeségeket fogok most kérdezni.De ugye az AMH szintet azért nézik menstruáció alatt,mert akkor nincsenek csak kos tüszők...nekem viszont aznap a dokim már látott egy 16mm-es tüszőt,a menstruáció 3.napján. Esetleg ettől is lehet alacsony és alapból ez is rendben lenne? (ugye 2.hónapja Closty kúrák vagyok,így érnek...
júl. 4. 16:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat,pár szót kijavított a telefonom 😊
júl. 4. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!