Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan akinek nem múltak...

Van olyan akinek nem múltak el egyáltalán a terhességi csíkjai? Van még remény, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
9 hónapja szültem, és még szinte ugyan olyan erősen ott vannak, hiába kenem és kentem terhesség alatt is. Van remény, hogy elmúlik valaha?
2015. ápr. 28. 11:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sajnos el nem múlik max elhalványodik.

Nekem már majdnem 3 éves a lányom, de még mindig látszik, igaz már sokkal halványabban.

2015. ápr. 28. 11:58
 2/11 anonim ***** válasza:
A striák nem múlnak el soha. Csak halványodnak idővel.
2015. ápr. 28. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
En 12 éve szültem és ugyanúgy megvannak, meg csak nem is halvanyodtak el.
2015. ápr. 28. 12:00
 4/11 anonim ***** válasza:
A terhességi csík nem múlik sajnos. 3 éve szültünk a barátnőmmel, neki volt csíkja, a mai napig látszik,csak halványabb.
2015. ápr. 28. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
A csikok sajnos nem mulnak el. Terhesseg alatt kellett volna testapoloval/olajjal naponta tobbszor bekenni, h a bor megorizze a rugalmassagat...
2015. ápr. 28. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Soha nem fognak elmúlni. Elhalványodnak, de örökre megmaradnak már.
2015. ápr. 28. 12:17
 7/11 A kérdező kommentje:

Értem :(. Köszönöm a válaszokat.

5-ös, mondom, kentem terhesség alatt, és nem is jöttek ki csak a 38. héten :D. Akkor viszont tele lettem velük a kenés ellenére, azóta is megvannak :(.

2015. ápr. 28. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem még nincs gyerekem, de ugyanúgy vannak striáim, pedig nem vagyok túlsúlyos. 54 kgról híztam fel 57 re és ezt tartom. A combom belső felén illetve kívül is, a derekamon is van egy csomó csík, pedig én is kenegetem, de mindhiába. Csak azért írtam, hogy ez terhességtől függetlenül is lehet.
2015. ápr. 28. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:
5-os vagyok. Sajnos van, akinek ilyen tipusu a bore. Nekem a combomon vannak csikok es a body oil, meg body butter nagyon jo ra! Probald ki esetleg azokat, ha talalsz.
2015. ápr. 28. 12:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánanézek. Nem én pontoztalak le :).
2015. ápr. 28. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!