Ha nem jön össze a baba milyen vizsgálatokra célszerű először menni? Mik állnak előttünk? Anyagilag mennyire megterhelő? Ti milyen utat jártatok meg a pozitív tesztig?
Kb 7 hónapja tervezünk babát sikertelenül. Előtte a kihúzásos módszerrel “védekeztünk”. Pajzsmirigy alulműködésem van amire szedek gyógyszert és jelenleg az értékem is jó, a doki mondta, hogy nem ez áll a háttérben.
Fogalmam sincs, hogy mit kéne először tenni. Az ismerőseim körében sincs ilyen akiknek nehezen ment. Abban sem vagyok biztos, hogy bárhol is komolyan vesznek mivel tudom, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után érdemes menni.
Kórházban, ha időpontot kérek lehet nagyon sok időre adnak. Magánba a petevezető átjárhatósági vizsgálat 96 ezer.
25/L
Először lh teszttel detektáld a peteérést.
Pl nekem 27 napos ciklusnál 16,17.napon volt pozitív a teszt. Amíg a 14.nap környékére koncentráltunk, semmi sem történt, mikor a pozi lh teszt után is próbálkoztunk, 2-3 hónap alatt sikerült. Már 2x is.
Közben kezd el d, e vitamint szedni, aztán ha lh teszttel sem sikerül mire letelik az 1 év, a férfi nézesse meg a spermáját, és azzal menj nőgyógyászhoz.
Esetleg egy hormonoanelt kérj addig. Az 2 vérvétel a ciklus különböző pontján,ami sokat elárul pl arról, van-e peteérésed vagy valami hiányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!