Mennyire megterhelő a családi kasszátoknak a gyerekek nevelése?
Valahogy nem agyalok azon,hogy mennyit költök a gyereknevelésre, amit kell megveszem, kifizetem nem számolgatom,hogy na most ebben az evben ennyibe kerültek a gyerekek, mondjuk nem is értem ezt ki csinalja..
Persze drágább a kaja a ruha, de ami kell az kell,írom általaban a kis költsegvetést, mire kell az adott hónapban előreláthatólag költeni amiből lehet lefaragok,vannak azert felesleges dolgok bőven amiből lehet elvenni ha nagy a drágulás. Ez nem azt jelenti hogy nincs fagyizás vagy strandolás vagy fizetős program stb.
Én év elején csináltam végig egy válást. A gyerektartás miatt nagyjából kiszámoltam akkor, hogy kb mennyi fogy a gyerekre, 100ezer körül volt. (7 éves fiú)
Ebben nem volt benne olyan, hogy fagyizunk, állatkertbe megyünk, vagy veszek neki valami apróságot, de pl a rezsi és az albérlet rá eső hányada igen. Ruhák, élelmezés, gyógyszer, vitamin, iskolaszer, kozmetikumok voltak benne.
Lehetett volna még folytatni, tehát ennél többet írhattam volna, mert van karácsony, szülinap, névnap, húsvét, stb. Barátok szülinapjai, iskolai rendezvények.... Közlekedést sem számoltam, pl benzint vagy busz/vonatjegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!