Meddő vagyok, vagy csak szimplán nem jön a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy kis story time rólam. Majdnem 3 éve már hogy nagyon szeretnék teherbe esni, viszont nem tudok. Igaz ami igaz nem voltunk még dokinál,de tervezzük a nyáron. A nődoki nem mondta hogy lenne cisztam vagy hasonló mikor voltam nála. Menstruációm 33 napos. Minden hónapban meg jön.Nem fáj mikor megjön semmi. Semmi tünet pl endometriozisra. Nem tudom hogy mi van. Tudom nem csak ezek befolyásolhatjak mert sok egyéb más is. Viszont a kérdés hogy mik a teendők pontosabban mielőtt orvoshoz megyek vagy csak megyek és ennyi? Köszi a válaszokat.2024. jún. 6. 00:22
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy ilyen sokan forditottatok rám időt, hálás vagyok. Megfogadom a tanácsokat.
2024. jún. 9. 01:33
12/12 A kérdező kommentje:
6-os az ember néha téved tudod, ezért nem kell egyből nyilat lőni rá, de mind1 köszönöm hogy kijavítottál.
2024. jún. 9. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!