Ha a babám reggelre nyakig bekakilt, akkor ennek oka az, hogy én ettem túl sok édességet előző nap, vagy szimplán teleette magát?
ebben a kategoriában egyre gyagyább emberek tesznek fel kérdéseket...
nemt udom minek "ennyire" fiatalon szulni mikor az illeto semmivel sincs tisztában.
Már bocsànat, de nem kellene általánosítani! Egyàltalán nem biztos, hogy a kérdező fiatal anyuka. Találkoztam már rengeteg idióta kérdéssel első babàs 30-asoktól! Ha pedig fiatal, akkor sem jellemző mindenkire! Nem életkorhoz kötött, hanem intelligenciához!
(Egy 24 éves, 2 gyerekes anyuka.)
A hasmenèst azt èszre veszed az olyan mint a kaki színű víz...
Az hogy mennyit kakil egyàltalàn nem függ adtól mit ès mennyit ètkeztèl...
ez az oldal pont arról szól,h segitsünk olyanoknak,akik valamiben nem biztosak.lehet,h számodra hülyeségnen,banálisnak tűnik a kérdés,de a kérdezőnek esetleg megfordul a fejében,hogy-mivel szoptat-és ez átmehet a tejbe,mit ehetett,ami problémát okozhatott.nekem is többet sirdogált éjjel,mikor csokit ettem.nem biztos,h volt összefüggés-de lehet.
én vigyáznék azért az édességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!