A meddő nők hogy viszonyulnak a gyerekekhez? Mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 23:35
1/8 anonim válasza:
Ebben sem lehet általánosítani, embere válogatja. Főleg attól függ, hogy szeretne-e egyáltalán gyereket. Ha nem, akkor biztosan nem nehéz megbékélnie a meddőséggel, még jól is felfoghatja: nem kívánt terhesség kizárva.
De ha vágyik gyermekre, az borzasztó nehéz tud lenni.
Én 4 évig voltam meddő, de igazából egész életemben azt vártam hogy mikor lehet már végre saját gyerekem. Leírhatatlanul fájó volt csak ránézni is egy gyermekre. A szívem szakadt meg. (Szerencsére lett végül gyermekem.)
2/8 anonim válasza:
Én nem tudtam, hogy meddő vagyok-e, de nem voltam olyan helyzetben, hogy lehessen gyerekem. Viszont mindenki másét imádtam, mindig gyerekekkel is foglalkoztam.
Azért azt nem tudtam volna elképzelni, hogy nekem ne legyen. Sajátom most várom.
3/8 anonim válasza:
Nekem van egy jó barátnőm, akinek a férjével nem jött össze a gyerek, ennek ellenére nagyon szereti a gyerekeket, kedves velük és őszintén örül, ha valakiről kiderül, hogy babát vár.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy valaki akar-e egyáltalán gyereket. Én pl simán el is köttetném magam, mert nem akarok. Valaki meg kezelésekre jár, hogy legyen gyereke. Mások vagyunk, nem mindenki ugyanúgy éli meg. Van olyan is, akinek meg mindegy, mert nem ragaszkodik túlságosan ahhoz, hogy gyereke legyen, így nem éli meg nehézségként, ha nem jön össze. Valaki meg tönkremegy, mert annyira a fejébe vette, hogy neki kell.
5/8 anonim válasza:
A nagynéném másfél évig nem beszélt velem, miután megtudta, hogy babát várok. Nem haragszom rá, neki épp akkor lett sikertelen az utolsó lombikja. Ha ránéz a lányomra, biztos eszébe jut, hogy neki is lehetne két ilyen korú gyereke.
6/8 anonim válasza:
5 év sikertelen próbálkozás után eljutottam odáig,hogy gyűlölöm a kisbabákat.
7/8 anonim válasza:
Nekem pont a legrégebbi barátságom megy tönkre emiatt. A barátnőmék már 4 éve próbálkoznak, inszeminációk, 2 lombik, eddig semmi eredmény sajnos. Nekem 1,5 éves a gyerekem. Nagyon eltávolodtunk, pedig direkt nem a gyerekről beszélek neki. De nem keres már, ha én keresem is csak hárít. Megértem amúgy, biztos neki lekileg könnyebb most ha elvtávolít így magától. De azért eléggé fáj.
8/8 anonim válasza:
Én sose akartam gyereket,és soha nem is estem teherbe-pedig elég intenzív sexuális életet éltem mindig:)-,de totál hidegen hagynak a gyerekek,nem tudok velük mit kezdeni egy bizonyos kor alatt,sőt idegeseít ha bömbölnek,de az is,ha gagyognak,úgyh egyértelmű,h mindenki jobban járt,h nem lett gyerekem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!