Hogyan viszonyulsz az állatokhoz és a gyerekekhez?
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 19:51
A kérdező szavazást indított:
Az állatokat és a gyerekeket is szeretem.
Az állatokat szeretem, a gyerekeket nem.
A gyerekeket szeretem, az állatokat nem.
Az állatokat és a gyerekeket sem szeretem.
50 szavazat
2/13 anonim válasza:
Nem utálom a gyerekeket, de én nem akarok gyereket, állatom viszont van.
4/13 anonim válasza:
Szeretem a kutyákat, macskákat, de nem tartanék, pedig gyerekkoromban volt mindkettő. Én túl lusta vagyok mindig fésülgetni a bundájukat, tele lenne szőrrel a lakás. Takarítani is utálok, mindig kosz, rendetlenség van így is, pláne mi lenne, ha még háziállat is lenne.
Többi aranyos állatot, mint pingvin, koala, zebra, és még sok egyéb szeretem, de csak filmen nézni vagy állatkertben.
Gyerekeket illetően az illedelmes, inkább csendesebb, de azért barátságosabb gyerekeket szeretem. A hangoskodó, vadóc, kis csínytevő "fajtákat" nem.
5/13 anonim válasza:
Állatokat szeretem, kivéve rovarok. Gyerekeket viszont rühellem, kozelukbe se megyek. 32f
7/13 anonim válasza:
Macskákon kívül minden állatot szeretek
8/13 anonim válasza:
Állat jöhet (jött is ma egy gabonasiklo:)), gyerekeket viszont nem szeretem.
9/13 Metionin válasza:
Más gyereke semleges, sajátot nem akarok.
Más állatát általában aranyosnak tartom, sajátot is akarok (jelenleg sajnos nem lehet, de nagyon hiányzik).
10/13 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, egyiket se akarok magamnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!