Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Vidékről hogy lehet a lombikot...

Vidékről hogy lehet a lombikot megoldani?

Figyelt kérdés

Tudna mesélni, akinek ilyen jellegű tapasztalata van?

Milyen messziről jártatok be? Hogy tudtatok akár heti többször is utazni munka vagy esetleg másik kisgyerek mellett?

Munkáltatótok hogy reagált rá? Elejétől mondtátok hogy lombikra jártok?

Köszönöm, aki tud segíteni!

máj. 28. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Mi Pestre jártunk lombikra, durván 1,5 óra az út.

Az első lombiknál ha kellet akkor napot cseréltem mert általában délelőttös műszakban dolgoztam, eleinte nem mondtam el, egyéb nőgyógyászati okokra hivatkoztam de később kiderült mivel "sikerült" a beültetés, ekkor elküldtek a munkahelyröl.....majd 9 hetesen elveszítettem a picit.

Idő kellett még feldolgoztam közben új munkahelyre kerültem.

A második lombikot sikerült "titokban" megoldani ha tudtam mikor kell menni vettem ki szabadnapot,nem kellett megmagyarázni miért.Az a beültetés nem sikerült.

Majd a 3-at már muszáj volt elmondani,long protokoll miatt annyit kellett mennem hogy nem tudtam másként megoldani,félve mondtam el az előző miatt,de szerencsére nagyon jól fogadta a főnökasszony, innentől tudtam cserélni napot(egésznapos beosztás) ha szükség volt rá, kértem igazolást az intézettől de nem volt rá szükség.

Beültetés után tesztig javasolják a táppénzt,én éltem is vele..és munkahelyen is így számoltak vele(m) mert nem egy kismama barát hely, utána már nem is mentem vissza dolgozni mert sikerült a beültetés és azóta meg is született ☺️

Sok sikert neked!

máj. 28. 23:18
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

#11 Ha terhes vagy nem rúghat táj volna ki és long protokollnál se kell többször menni, mint shortnál, a lomf első 1 hetében nincs UH, ugyanúgy csak a stimulációt alatt ami ugyanúgy a ciklus 1-3. napján kezdődik.

Csak azért írom nehogy valaki azért féljen a hosszú protkolltól, mert többször kell menni, nem kell.

máj. 29. 06:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek! :)
máj. 29. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!