Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Meddőségel kapcsolatos érzések...

Meddőségel kapcsolatos érzések feldolgozása?

Figyelt kérdés
Párommal régóta próbálkozunk. Úgy néz ki korai klimaxom van. Ti hogy dolgoztátok fel ha nem sikerült a gyermekvállalás?
2024. máj. 26. 07:47
1 2
 11/14 Katona Dius ***** válasza:
Nekem őgy néz ki, akkor szerencsém van ismerősök, rokonok terén. Nekünk se jött össze az elmúlt években (2-3 éve próbálkozunk), most akarunk vizsgálatokat csinálni. Viszont az elmúlt években se vetélés, semmi nem volt, egy halvány csík se a teszten, szóval vagy steril férjem, vagy nálam van a petékkel valami. Még van hátra egy pár évem, de nem akarom kitolni. Ha kiderül, hogy férjemnél van baj, én donor sejtet nem akarok, akkor inkább örökbe fogadunk. Én vérszerinti gyermekhez nem ragaszkodok, férjem szeretett volna, de ha tőle nem lehet, mástól nem kell. Akkor megyünk majd és elindítjuk az örökbefogadást.
2024. máj. 26. 23:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Én a ne görcsölj rá hülye dumát utáltam.

Mi az hogy ne görcsöljek rá? Ha naponta tolom a szurikat biztos el lehet engedni.

2024. jún. 4. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

:) hja igen.. ne görcsölj rá 🫶 mindig azt gondoltam magamban.. "anyád"..

Amúgy mi már ebben a szarban vagyunk 9 éve.. nekem az első terhességem spontán fogant (3 év után) fogalmunk sem volt akkor még hogy velem vagy a férjemmel van baj. Pár okos tojás kolléganőm / barátnőm / rokon jött ezzel a szarral. Meg hasonló szarokkal, hu ne görcsölj meg azért nem jön mert nem akarjátok igazán, meg a földre szálló lelkek közül egy se engem választott meg nemtudom.. én igazából naivan be is vettem, jött az hogy elkezdtem magamat hibáztatni, biztos nem akarom eléggé, nem vagyok elég jó ember a gyerekhez, egy görcsölés az életem.. szóval simán bevettem VOLNA ha nem megyünk el kivizsgaltatni magunkat. Aztán kiderült, hogy a férjem gyakorlatilag steril... Szóval ha görcsöl ha nem a "kis lélek" sosem választott volna ha emberünket nem kezelhetjük.. aztán kezeltettük és pont úgy végig görcsöltem a köv. hónapokat és terhes lettem, szóval görcsöljetek csak. Szart se számít.

2024. jún. 5. 06:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13

Jaj ez nálunk is volt. Biztos nem akarom eléggé, nem minket választ.

Ezek utólag akkora hülyeségek.

Kezeletlen inzulinrezisztenciával hiába akartam. Még a sport és a diéta is kevés volt. Mikor szedtem hónapok óta a merckformint akkor sikerült. Én hülye meg csak vártam a csodát, hogy nem görcsölök és majd sikerül stb…a saját magam hibáztatása

Akkor ezeken mindenki átmegy.

Pedig én nem sok embernek mondtam.

És igen görcsöltem akkor is mikor sikerült.

2024. jún. 5. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!