Endometriozisom volt, nagyon nehezen vették észre. Nem volt tünete.
febr. 20. 21:10
2/11 anonim válasza:
Férjemnél volt gond. Nagyon magas volt a DNS fragmentáltsága. Lombikkal sikerült végül.
febr. 20. 21:17
3/11 anonim válasza:
Valszeg alacsony volt a progeszteronszintem.
febr. 20. 21:22
4/11 anonim válasza:
Pajzsmirigy alulműködés. Endometriózis. Enyhe IR
febr. 20. 21:33
5/11 anonim válasza:
Mi "csak" másfél évet vártunk. Nekem kezelt pajzsmirigy-alulmukodesem van, az értékei évek óta jók, viszont emellett endometriozisom is van. A férjem oldalán alacsony szazaleku jól mozgó és jó alakú spermiumot találtak. Ennek ellenére spontán osszejott a gyermek, a második pedig szoptatás mellett, hamarább, mint gondoltam volna.
febr. 20. 22:11
6/11 anonim válasza:
1.5 évig próbálkoztunk. Dokinál voltunk,semmi sem derült ki.
febr. 20. 22:41
7/11 anonim válasza:
Barátnőmék most lombikoznak, ott férfi oldalon szinte minden érték rossz lett.
Lehet barátnőmnél is vannak problémák peteéréssel (vagy mással, mondjuk elzáródott petevezeték stb.), de mivel lombiknál ezek vagy nem lényegesek, vagy gyógyszerekkel úgyis rendbeteszik, így ezeket egyelőre nem is vizsgálják.
febr. 21. 00:28
8/11 anonim válasza:
Semmi. 6 és fél év után fogant meg az első gyerek, mindenféle beavatkozás nélkül. A kicsik utána nagyon gyorsan 1-2 hónap alatt összejöttek.
febr. 21. 02:02
9/11 anonim válasza:
Két lombikozó pár ismerősünk is van/volt. Egyikőjüknek a 3. a másik párnál az 5. alkalom sikerült. Nem derült ki náluk, hogy mi a gond.
Nekünk a 14. hónapban jött össze természetes úton, csak odáig jutottunk, hogy hormon sort csináltattam, ami tökéletes volt. Sosem fog kiderülni miért nem érkezett "könnyebben".
febr. 21. 07:47
10/11 anonim válasza:
autoimmun pajzsmirigy alulműködés, endometriózis
Egyikről se tudtam próbálkozás előtt, nem okoztak különösebb tünetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!