Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Átjárhatósági után tényleg...

Átjárhatósági után tényleg nagyobb a valószínűsége a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés

Ha így van, mi a logika benne?

Itt olvastam a napokban valamelyik kérdésnél, már nem találom

ma 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvass utána a neten.
ma 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Ilyenkor folyadékot fecskendeznek bele, hogy lássák, áramol-e, azaz átjárható-e. (Erősen kellemetlen, akinek nem átjárható, annak nagyon fáj, utána sokan napokig görcsölnek...)

Sokaknak csak kis letapadás, kis elzáródás van. Azt "kisöpri" a folyadék, ezért a következő peteéréskor már le tud vándorolni a petesejt, ami eddig nem tudott/elakadt az elzáródás miatt, azaz teherbe tud esni az illető. De ez csak azokra érvényes, akiknek kis elzáródás volt.

Akinek teljesen el van záródva, oda műtét kellhet.

Akinek nincs elzáródva, de nem tud teherbe esni, az pusztán az átjárhatósági vizsgálat után nem fog sajnos teherbe esni, ott más a gond, további vizsgálatok szükségesek, akár inszemináció, lombik.

ma 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
*De ez csak azokra érvényes, akiknek kis elzáródás volt. És nincs mellette más gond, az még fontos. Hiába vagy hirtelen átjárható, ha nem ez a fő gond sajnos.
ma 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Hát, elég logikus, ha addig nem voltál átjárható, utána meg igen, akkor nyilván nagyobb az esély. Mivel addig nulla volt, csak több lehet. De ahogy írták, csak akkor, ha az volt a gond.
ma 10:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, ez így teljesen logikus. Egy válaszoló viszont azt írta, hogy attól függetlenül, hogy volt-e elzáródás vagy sem, átjárhatósági után, ha volt valami elzáródás, megoldják, ha nem, akkor is nagyobb esély van a terhességre, azt hiszem még 3 hónapig, így írta. Na ez az, amit én nem értek 🙃

Nekem teljesen átjárhatóak voltak, tehát nem emiatt nem estem teherbe eddig. Hétfőn ultrahangra kell mennem, hogy lássuk, van-e ovulációm

ma 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!