Tényleg egy missed ab/vetélés után nagyobb az esély a baba áldásra? Fogékonyabb lehetsz a teherbeesésre?
2018ban volt egy vetélésem. 7hetesen, műszeres befejezés kellett. Arra a terhességre 7hónapot vártunk. Műtét után, ahogy elmúlt a vérzes bele is vágtunk. Első hónapban megfogant a fiam.
2020ban ismét terhes lettem, erre 6hónapot vártunk. Üres maradt a petezsák, műtét. Ismét ahogy lehetett folytattuk, szintén első hónapban megfogant a lányunk.
Nekem a dokim azt mondta, műtet utáni 3 hónapban jóval nagyobb a teherbeesés esélye. A méhfal meg van piszkálva, könnyebb a beágyazódás.
Külföldön, ha nem jön össze a terhesség, akkor csinálnak egy ilyen műtetet, hogy segitsenek benne. És igen hasznos.
Ezzel szemben a magyaroknak meg a 3 hónap várakozást ajánlják a mai napig.
Vetélés után (műszeres befejezessel)
6 hónappal jött a gyerek. Nekem annyiból "segített" ez a vetélés hogy utánna napra pontosan jött meg a menezszem előtte pedig évente 2 - 3x.
Műtét után nekem nagyon felborult minden. Szerintem túl is kapartak. A hormonjaim 6 hónap után kezdtek rendeződni.
Műtét után 9 hónappal lett újra pozitív a teszt.
16 hetes vagyok most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!