Akiket ismerek 30% volt, és nem sikerült, annál sem nyilván akiknél 7%.
nov. 27. 17:46
2/12 A kérdező kommentje:
Mennyiség 9 millió
Progresszív motilitás 30%
Morfológia 2%
nov. 27. 17:55
3/12 anonim válasza:
Valamennyi esély van, de ilyen eredményekkel mi bejelentkeztünk meddőségi centrumba,kiderült hogy magas a DNS fragmentáció is.
nov. 27. 18:05
4/12 A kérdező kommentje:
Mi is bejelentkeztünk, áprilisra kaptunk is időpontot.
Valamilyen vitamint esetleg tudsz ajánlani, ami segíthet? :)
nov. 27. 18:11
5/12 anonim válasza:
Ismerősöméknek (nem tudommilyen értékkel, de nulla százalék esélyt adtak nekik), kétszer spontán terhes lett a 10 év alatt - az első méhen kívüli lett (ki kellett venni az egyik petevezetéket is). Majd örökbe fogadtak 2 kisfiút (már el volt indítva a folyamat, és mindkettő 2 év körüli volt), majd a második után 1 évre újra terhes lett - az megmaradt, megszületett, és asszem már 1,5 éves. Szóval elég happy end. DE erre nem lehet alapozni, ezt hívják csodának. Szóval a jó tanács, hogy higgy a csodákban és közben tegyél meg mindent, hogy máshogy legyen (ha akartok) - lombik vagy örökbefogadás. (Az ismerőseim nem akartak és nem is lombikoztak, ők egyből az öf felé mentek)
nov. 27. 18:32
6/12 anonim válasza:
Hármas válaszoló vagyok. Profertilt szedte 3 hónapig, de nem történt változás,a mennyiség csökkent, 4 millió körül van most. Elmentünk magán andrológushoz, ő a magas fragmentáció miatt leállította minden vitaminról, mediterrán étrendet írt elő. Alkoholt,cukrot minimalizálni kell. Ez elvileg sok esetben javítja az értékeket. 3 hónap múlva lesz kontroll. Egyébként a tiétekhez hasonló eredményekkel nagyon jó esélyek vannak ICSI megtermékenyítéssel. Nekünk a magas DNS fragmentáció a nagyobb akadály, kémiai terhességig jutottunk csak. Illetve az utolsó méhen kívüli lett,de nyilván az nem függ össze ezzel. A lényeg, hogy ne keseredjetek el, rengeteg sikersztori van. :)
nov. 28. 06:13
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! 🥰
Hármas válaszoló nektek pedig nagyon szurkolok! Bízom abban, hogy hamarosan a mi életünkbe is megérkezik a csoda. :)
Egyébként kémiai terhességem nekem is volt. Ezért is lepett meg ez az eredmény.
Párom egyébként Folandrolt szed. De lehet akkor inkább el kellene hagynia..
nov. 28. 09:24
8/12 anonim válasza:
#3as nektek mennyi volt a DNS fragmentácio?
dec. 2. 08:47
9/12 Ypszilon1980 válasza:
Nekem legelső esetben OAT volt, bár nekem nem volt ilyen alacsony az össz szám, azt hiszem 56 millió, morfológia 3% volt, a progresszív kb. 30. Bár mi lombikoztunk akkor, ICSI-vel csinálták. Elkezdtem szedni Q10-et, D-vitamint, Fertilio-t és 3 hónap múlva morfológia 4 lett, az össz. szám 116 millió kb., ezeket szedtem tovább és az össz szám lett 336 millió. Nekünk nem jött eddig össze sem spontán, sem lombikkal, de remény van és javulhat az eredmény.
dec. 2. 14:39
10/12 anonim válasza:
Hármas vagyok. Nekünk 38% a DNS fragmentáció, sajnos túl vagyunk 3 sikertelen beültetésen. Abból az egyik kémiai lett,másik méhen kívüli.
Utolsótól kérdezem,hogy női oldalon nincs eltérés?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!