Férjemnek 25m/ml a sperma száma viszont a progresszív mozgás csak 28%. Én hashimotos vagyok és már egyszer sikerült teherbe esni, de 8 hetesen missed ab lett a vége. Most fel éve próbálkozunk. Van esély a spontán babára?
Kérdező! Én is csak biztatni tudlak. Nálunk a morfológiával volt gond (1%) emiatt az összes jól mozgó, jó minőségű sperma szám kb. 600 ezer. (20 M kell a spontán teherbeeséshez.) Vitaminokkal, gyógynövényekkel egy év alatt lett 4M. Aztán kivizsgáltatta magát a férjem, és kiderült, hogy herevisszér miatt ilyen rossz az eredménye. Úgy volt, hogy megműtik, de végül 4 év után sikerült. 🙈😊Addigra már rég nem szedett semmit, mert abban bíztunk, hogy majd a műtét után - amire így nem került sor- úgyis jobb eredményei lesznek.
Hashimoto-t nem ismerem, nálam viszont miómák nehezítették a helyzetet. De lényeg, hogy nem szabad feladni, lehet, hogy nektek sem kell orvosi segítség. Ha meg mégis, még mindig ott van az inszem, lombik lehetősége. De ezeket mi sem akartuk még ellőni, és nagyon örülök, hogy nem kellett.
24+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!