Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Méhsövénnyel teherbe lehet esni?

Méhsövénnyel teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár éve a doki megállapította, hogy uterus bicornis vagy subseptusom van, azaz van egy sövény a méhem közepén (nem ér végig). Azóta az évs rákszűrésen a magándoki szintén megállapította ezt és elküldött egy olyan UH-ra ahol kiderülhet, hogy nekem a kettő közül melyik variáció van.Még ezen az UH-n nem voltam, de mindenképpen elmegyek. Jelenleg még nem aktuális a gyerekvállalás, 2-3 év múlva szeretnék ráállni a projektre.A neten keresgéltem már, hogy mi is ez a méhsövény eltávolító műtét, de konkrétumot nem találtam. Valószínűleg magánúton csináltatnám, nem szeretnék éveket várni vele és nekem megéri a pénzt (persze attól függ, mennyibe kerül). Akinek volt ilyen műtéte, tudna mesélni, hogy mennyibe kerül, pontosan mi a neve és hogyan zajlik. Én a hiszteroszkópiát néztem, nem tudom, hogy ez lenne e az. Illetve akinek nem műtötték, vagy nem lehet, hogyan esett teherbe? Veszélyeztetett terhes volt?

Előre is köszönöm!

27/N

febr. 12. 13:43
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekek császár metszés alatt derült ki, hogy méh sövényem van. 36 hétre jött a baba 2kgval. Nem tudták megmondani miért nő lassan egy hónapig figyelték kórházbanaztán a növekedést, utána egy hét alatt semmit sem nőtt és császár lett nem vártak tovább. Igen van műtét rá elvágjak az elválasztó sövenyt. Dokim úgy mondta, mintha kis semmiség lenne. Én nem fogom megműtetni elég volt a császár. Nem is tervezünk tobb tesót. Mert amúgy meg nem zavar semmit csak terhességnél rossz ha van.
júl. 12. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:
De okozhat görcsöket, mert nehezebben válik le miatta a nyálkahártya. Persze nem mindenkinél okoz ilyesmit. Itt valaki 2 cm-es septummal is kihordott babát. Nekem van egy 1 centis és ez már septum, nem arcuatus, pedig nem gondolom nagynak.
szept. 22. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!