Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pozitív lehet, vagy esetleg...

Pozitív lehet, vagy esetleg téves pozitív/száradási csík?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Három nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue korai terhességi tesztet, amin időn belül megjelent egy halvány, de jól kivehető, viszont vékony csík. Másnap reggel megismételtem ugyan ezzel a típussal a tesztelést, az eredményem pedig ugyan az lett, halvány, vékony csík, picit erősebb színnel. Ma reggel másik típussal próbálkoztam, ami viszont negatív lett.

Tapasztalt már ilyet valaki a clearblue tesztekkel kapcsolatban? Szükséges ismételnem másfajta tesztel pár nap múlva?

Előre is köszönöm a segítséget.

2024. febr. 9. 18:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
#20! Írta, hogy már szed progit😁
2024. febr. 9. 22:28
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok tanácsot és a drukkokat is, sokat segítettetek nekem! :)
2024. febr. 9. 23:19
 23/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma reggel is pozitív lett a terhességi tesztem eredménye, aminek nagyon örültünk!

Viszont napközben halvány rózsaszínes/barnás pecsételést tapasztaltam, ami estére erősödött, élénkebb színű lett és erős görcsök kísérik. A menstruációmig még 5 nap lenne hátra, (eddig szabályos volt, pontosan jött meg) szóval ha eddig nem voltam elég tanácstalan, mostmár végképp az vagyok. Mindenesetre reggel felhívom az orvosom,bár így már nem sok esélyt látok a gyermekáldásra.

2024. febr. 10. 22:07
 24/29 anonim ***** válasza:
79%
Rögtön ügyeletre kellett volna menned, hátha menthető, de sajnos nem valószínű. Eléggé vetélésnek hangzik😢 De ha a szervezeted "nem tudta megtartani" a terhességed, annak oka van. Először ki kell deríteni az okot és kezelni, különben mindig ugyanaz lesz a végkimenetel.
2024. febr. 10. 22:12
 25/29 A kérdező kommentje:
Biztos ami biztos alapon bevettem az esti progeszteron tablettámat is, és szedem, amíg nem tud megvizsgálni az orvosom. (Vagy holnap vagy hétfőn) Bár én is úgy érzem, hogy nagy a baj. Soha nem pecsételtem/véreztem az esedékes menstruációm előtt, végképp nem biztató pozitív terhességi tesztet követően.😞
2024. febr. 10. 22:31
 26/29 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Mi újság? Nekem is volt vérzés, de megmaradt a baba, mondjuk a görcsök nem túl biztatóak. De nagyon szurkolok!
2024. febr. 11. 07:46
 27/29 A kérdező kommentje:

Szia!

A vérzésem erősödött, bár még mindig nem a szokásos menstruáció, a görcsölés is megmaradt. Konzultáltam az orvosommal természetesen, el kellett végeznem egy terhességi tesztet, amin nem jelent meg időn belül pozitív eredmény, így az orvos szerint nem érvényes. Az ultrahang vizsgálatot nagyon korainak találja. El kell mennem vérvizsgálatra, aztán több hormonális vizsgálatra/ultrahangra, ahol reményeim szerint választ kapok majd arra, hogy miért nem tud megmaradni a terhesség.

2024. febr. 11. 14:24
 28/29 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Mielőbbi egészséges terhességet kívánok!
2024. febr. 11. 15:25
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nocsi de egyrészt ha már menstruáció elött tesztelsz bőven akkor azt illene tudni hogy még simán megjöhet. Ha nem vagy kiváncsi most nyugodtan várnád a menstruaciót ami valoszínű meg is fog jönni. Ez ha egyáltalán pozi is volt max valamicske elindult. Kémiai terhesseg rengeteg van egy nő életeben csak nem tud róla.
2024. febr. 11. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!