Nem várt előtt vagyok 4 nappal,ha ilyen lett a tesztem ez már biztos pozitív vagy inkább száradási csík lenne?
2022. máj. 31. 06:26
1/26 anonim válasza:
Szerintem pozitív lesz, de ismételd meg 2 nap múlva vagy amikor meg kellene jönnie.
2/26 A kérdező kommentje:
Szombatra nem várom,köszönöm.
2022. máj. 31. 06:29
5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 😊
2022. máj. 31. 06:49
6/26 anonim válasza:
Ez nem lesz, hanem pozitív, de nem tesztelünk mensi előtt..
Ha megjön, akkor összeomlasz, ami nem jelenti azt, hogy nem vagy most terhes, vagy nem ondult el valami.
Ne legyen így!
De tudni kell, hogy nagyon gyakori, de csak akkor derül ki, amikor valaki korán tesztel.
Nem éri meg.
Problémamentes terhességet kívánok!
7/26 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem tesztelünk mensi előtt de már nagyon szeretnénk kisbabát. Remélem hogy nem jön meg de ha mégis akkor újabb hónap újabb próbálkozás,nem adjuk fel 🙂
2022. máj. 31. 07:02
8/26 anonim válasza:
Ez pozitív. Most viszont ne tesztelgess minden nap, ne vizsgálgasd, hogy erősödik e! Szombaton csinálj egyet újra!
9/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szombatig semmiképp tesztelni,direkt nem is veszek tesztet hogy ne legyen kísértés 😂
2022. máj. 31. 08:11
10/26 anonim válasza:
9. Jól teszed! Szorítok neked nagyon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!