Nem várt előtt vagyok 4 nappal,ha ilyen lett a tesztem ez már biztos pozitív vagy inkább száradási csík lenne?
2022. máj. 31. 06:26
21/26 A kérdező kommentje:
Végül elmentem nőgyógyászhoz de hasi ultrahanggal nem látott semmit. A barnázásra és a vérzésre nem reágalt semmit ,a papirra is menstruációs késést írt. 2-3 hét múlva kell visszamennem . Viszont azt mondta hogy sose higyjek a tesztnek ,ne teszteljek ha késik sem mert az csak pénz kidobás.
2022. jún. 11. 07:20
22/26 anonim válasza:
21
És ezt mire alapozza???
Hagyjuk màr
23/26 anonim válasza:
( nyilván nem a vàrható mensi előtt kell tesztelni)
24/26 anonim válasza:
Jesszus milyen orvoshoz kerültél te?
Alap dolognak kellene lennie hogyha hasi uh-al nem lát semmit,akkor csinál hüvelyi új-ot.És az hogy a barnázást és vérzést is természetesnek veszi, merthogy nem reagált rá.... 🤦♀️
Valamint engedje már meg hogy eldöntse az ember, akar e tesztelni vagy sem elvégre nem az ő pénzéből vásárolja az ember a tesztet.
25/26 A kérdező kommentje:
Magán orvos volt , akihez én járok az most sokáig szabin lesz így nem tudtam hozzá menni és minnél hamarabb megakartam nézetni magam hogy mitől volt a barnázás/vérzés. De már megbántam hogy ehhez mentem
2022. jún. 11. 09:10
26/26 anonim válasza:
Ez a hasi uh nekem is fura, nálam 14 hetesen volt előszőr hasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!