Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » One step tesztcsík - ez az...

One step tesztcsík - ez az oly sokat olvasott száradási csík, ugye?

Figyelt kérdés
Mensi előtt 3 nappal vagyok, lehet csak én látom mert annyira akarom 😅 [link]

2021. dec. 27. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Igen, ez egyelőre az.
2021. dec. 27. 10:15
 2/11 A kérdező kommentje:

Tudom nem a legjobb dolog jós tesztelgetni a megmaradt ovu tesztekkel, viszont az ilyen lett :

[link]

2021. dec. 27. 10:20
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem pozitív.

Tesztelj 3 nap múlva. Felesleges hamarabb túráztatnod magad ilyen tesztekkel.

2021. dec. 27. 10:22
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Az ovuteszt nem terhességi teszt... Tudom, él egy ilyen urban legend a jóstesztként való használatáról, de ezt a butaságot el kéne engedni.
2021. dec. 27. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
Vegyél egy facelle tesztet vagy predector earlyt, a jóstesztem amikor ilyen lett, a predi is halványan mutatta.
2021. dec. 27. 10:28
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Én nem annyira látom, amit te látsz, pedig én híresen lepontozott vagyok itt, mert hajlandó vagyok halvány csíkokra is azt mondani, hogy talán valami dereng. :D

Vegyél egy érzékenyebb tesztet, vagy egy pár napra még engedd el.

2021. dec. 27. 10:53
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Alap biológia tudással tudható, hogy menstruáció előtt ismét megemelkedik az LH szint, ezért lesz erősebb a tesztcsík az LH (ovulációs) teszteken. Erre ne adjatok, nem jelent semmit. (Megvan az oka persze.)
2021. dec. 27. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

5 vagyok

Többször csináltam lh tesztet mensi előtt, mindig full fehér volt, de mikor terhes voltam szépen erősödött nálam.

De mindenkinek más, nekem mutatja, de sok olyat is olvastam, hogy nem.

2021. dec. 27. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
Az lh tesztes részét nem tudom, de én látom a hcg teszten a csíkot, ráadásul szép vastag is. Nyilván halvány, de nekem több tíz one stepből egy sem volt szellemcsíkos, pedig én mindent próbáltam beléjük látni. Szerintem ez reménykedésre ad okot, szurkolok nagyon! :)
2021. dec. 27. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Én szurkolok neked, hogy összejöjjön a baba, de ezen teszten én nem látok sajnos semmit.
2021. dec. 29. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!