One step tesztcsík - ez az oly sokat olvasott száradási csík, ugye?
2021. dec. 27. 10:14
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom nem a legjobb dolog jós tesztelgetni a megmaradt ovu tesztekkel, viszont az ilyen lett :
2021. dec. 27. 10:20
3/11 anonim válasza:
Ez nem pozitív.
Tesztelj 3 nap múlva. Felesleges hamarabb túráztatnod magad ilyen tesztekkel.
4/11 anonim válasza:
Az ovuteszt nem terhességi teszt... Tudom, él egy ilyen urban legend a jóstesztként való használatáról, de ezt a butaságot el kéne engedni.
5/11 anonim válasza:
Vegyél egy facelle tesztet vagy predector earlyt, a jóstesztem amikor ilyen lett, a predi is halványan mutatta.
6/11 anonim válasza:
Én nem annyira látom, amit te látsz, pedig én híresen lepontozott vagyok itt, mert hajlandó vagyok halvány csíkokra is azt mondani, hogy talán valami dereng. :D
Vegyél egy érzékenyebb tesztet, vagy egy pár napra még engedd el.
7/11 anonim válasza:
Alap biológia tudással tudható, hogy menstruáció előtt ismét megemelkedik az LH szint, ezért lesz erősebb a tesztcsík az LH (ovulációs) teszteken. Erre ne adjatok, nem jelent semmit. (Megvan az oka persze.)
8/11 anonim válasza:
5 vagyok
Többször csináltam lh tesztet mensi előtt, mindig full fehér volt, de mikor terhes voltam szépen erősödött nálam.
De mindenkinek más, nekem mutatja, de sok olyat is olvastam, hogy nem.
9/11 anonim válasza:
Az lh tesztes részét nem tudom, de én látom a hcg teszten a csíkot, ráadásul szép vastag is. Nyilván halvány, de nekem több tíz one stepből egy sem volt szellemcsíkos, pedig én mindent próbáltam beléjük látni. Szerintem ez reménykedésre ad okot, szurkolok nagyon! :)
10/11 anonim válasza:
Én szurkolok neked, hogy összejöjjön a baba, de ezen teszten én nem látok sajnos semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!