Száradási paca a tesztcsík helyén? A folt időn belül jött ki, első vizeletből és élőben sokkal jobban látszik mint a képen. Járt már így valaki?
Sajnos most látom hogy nem jó a link, a képfeltöltés pedig túl nagynak ítéli meg a feltöltendő képet, így nem tudjátok megnézni sem... :(
A lényeg, hogy még sosem jártam így pedig gyakorlott tesztelő vagyok.
A lényeg, hogy a tesztcsík helyén van egy rózsaszín paca, reggeli első vizeletből csináltam és időn belül kijött, nem áztattam el a tesztet.
Sziasztok!
Köszönöm a biztató válaszokat!
Nagyon várjuk már a babát, viszont a "nemvártig" még rengeteg idő van(elvileg nemrég volt ovulációm-éreztem és teszt is mutatta)
A Hcg tesztet azért csináltam, mert hó elején is jelzett az ovu teszt valamit, csak kíváncsi voltam...
Ma reggeli első vizeletből ugyanez a márkájú teszt full negatív, szóval akármilyen szépnek látszik is a tegnapi teszt fájó szívvel kidobtam...
Bízom benne hogy ebből a mostani ovulációból még bármi lehet! :)
Viszont ezeket a teszteket elfelejtem egy időre, az tuti...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!