Valaki lh teszt értékelésben? Ez volt az első. Tudom, hogy mivel halvány a tesztcsík ezért negatív, de van néhány kérdésem
Figyelt kérdés
az első, hogy a diagrammom alapján még nem volt ugye? [link]
a második, hogy halvány tesztcsíkja mindenkinek van, vagy jó jel hogy valószínűleg lesz ovulációm, ha 25ös teszttel már halvány csíkom van??
2009. dec. 21. 18:49
1/2 anonim válasza:
Még korai a görbéd alapján biztosat mondani, de igen, valószínűleg még nem volt ovud.
Nekem az ovutesztem mindig kétcsíkos volt, akármkikor teszteltem. Kivéve, hogy a pozitív napon a második csík ugyanolyan erős volt, mint az első csík.
Remélem, segíthettem.
2/2 anonim válasza:
Még szerintem sem volt ovud,de látom,hogy tojcsis a folyásod,ez valóban peteérés,legyetek együtt minél többet!!!Ha minden nap,akkor minden nap.Nekem az orvosom azt mondta,hogy egy egészséges féfinál,24 óra alatt tökéletes sperma szám,és mennyiség termelődik.Ja,és én ugy tudom,hogy a ovu elötti napoka legjobbak a babához.Hajrrrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!