Pozitív lehet, vagy esetleg téves pozitív/száradási csík?
Sziasztok!
Három nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue korai terhességi tesztet, amin időn belül megjelent egy halvány, de jól kivehető, viszont vékony csík. Másnap reggel megismételtem ugyan ezzel a típussal a tesztelést, az eredményem pedig ugyan az lett, halvány, vékony csík, picit erősebb színnel. Ma reggel másik típussal próbálkoztam, ami viszont negatív lett.
Tapasztalt már ilyet valaki a clearblue tesztekkel kapcsolatban? Szükséges ismételnem másfajta tesztel pár nap múlva?
Előre is köszönöm a segítséget.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkot és a segítséget:)
Jelentkezni fogok pár nap múlva a következő teszt eredményével.
#14!Ahhoz nem kell orvos. Magánba menj. Állami doki nem fog adni beutalót, mert nincs miért, magánba meg nem kell. Én Medicoverben voltam valami 5ezerért. 2-3 nap különbséggel csináltass kettőt, hogy duplázódik -e. Itt valaki írta, hogy a Synlab-ban rohadt drága lett.
#16! Szívesen. Az szépen fogja mutatni, hogy merre halad. Nekem például tök halvány tesztem volt, mert vizeletben alig választódott ki, de vérből látszott, hogy tök magas és brutálisan gyorsan nőtt.
A progeszteronon (+vitaminokon) kívül szerintem semmi mást nem fognak tudni neked adni, kivéve, ha van már felderített betegséged, ami összefügghet ezzel, de szerintem akkor már babatervezés előtt is szedned kellett.
Viszont a progeszteronért szerintem máris mehetsz, ha még nincs felírva. Nekem egy vetélés után a 28. ciklusnapon pont időpontom volt a nőgyógyászhoz, de előtte jött egy megérzés, hogy tesztelek egyet, és pozitív lett. Mondtam a dokimnak, aki nyilván még semmit nem látott, de egyből felírta a progit, biztosra akartunk menni.
Drukkolok, hogy most minden rendben legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!