Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pozitív lehet, vagy esetleg...

Pozitív lehet, vagy esetleg téves pozitív/száradási csík?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Három nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue korai terhességi tesztet, amin időn belül megjelent egy halvány, de jól kivehető, viszont vékony csík. Másnap reggel megismételtem ugyan ezzel a típussal a tesztelést, az eredményem pedig ugyan az lett, halvány, vékony csík, picit erősebb színnel. Ma reggel másik típussal próbálkoztam, ami viszont negatív lett.

Tapasztalt már ilyet valaki a clearblue tesztekkel kapcsolatban? Szükséges ismételnem másfajta tesztel pár nap múlva?

Előre is köszönöm a segítséget.

febr. 9. 18:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök pozitív. Drukkolok🤞
febr. 9. 20:09
 12/29 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkot és a segítséget:)

Jelentkezni fogok pár nap múlva a következő teszt eredményével.

febr. 9. 20:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább hcg vérvételre menj, ne pisiből tesztelgess. Ezek nem alkalmasak a hcg szint emelkedésének nyomonkövetésére.
febr. 9. 20:56
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen, igazad lehet, szeretnék pontosat tudni, beszélek az orvosommal és kérek tőle beutalót.
febr. 9. 21:28
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

#14!Ahhoz nem kell orvos. Magánba menj. Állami doki nem fog adni beutalót, mert nincs miért, magánba meg nem kell. Én Medicoverben voltam valami 5ezerért. 2-3 nap különbséggel csináltass kettőt, hogy duplázódik -e. Itt valaki írta, hogy a Synlab-ban rohadt drága lett.

febr. 9. 21:35
 16/29 A kérdező kommentje:
Oh, ezt nem tudtam. Rendben, köszönöm szépen! Hétfőn utána is járok, és remélem hamar tudnak is fogadni.
febr. 9. 21:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

#16! Szívesen. Az szépen fogja mutatni, hogy merre halad. Nekem például tök halvány tesztem volt, mert vizeletben alig választódott ki, de vérből látszott, hogy tök magas és brutálisan gyorsan nőtt.

febr. 9. 21:52
 18/29 anonim ***** válasza:
71%
Ha van felesleges pénzed, akkor csináltass tesztet vérből. Az, hogy hányszor és hogyan tesztelteted magad, nem változtat a terhesség kimenetelén. Drukkolok!
febr. 9. 22:00
 19/29 A kérdező kommentje:
Csak szeretnék biztosra menni. Sajnos vesztettünk el kisbabát,a szervezetem nem volt képes megtartani őt,azóta nagyon óvatos vagyok, és nem tudom, hogy milyen gyógyszerekre lehet majd szüksége ahhoz, hogy meg tudjon nekünk maradni,a progesteronon kívül. Mihamarabb tudok biztosat, annál hamarabb tudok az orvosomhoz fordulni segítségért, és gondoskodni a babánk egészséges fejlődéséről.
febr. 9. 22:08
 20/29 anonim ***** válasza:
79%

A progeszteronon (+vitaminokon) kívül szerintem semmi mást nem fognak tudni neked adni, kivéve, ha van már felderített betegséged, ami összefügghet ezzel, de szerintem akkor már babatervezés előtt is szedned kellett.

Viszont a progeszteronért szerintem máris mehetsz, ha még nincs felírva. Nekem egy vetélés után a 28. ciklusnapon pont időpontom volt a nőgyógyászhoz, de előtte jött egy megérzés, hogy tesztelek egyet, és pozitív lett. Mondtam a dokimnak, aki nyilván még semmit nem látott, de egyből felírta a progit, biztosra akartunk menni.

Drukkolok, hogy most minden rendben legyen! :)

febr. 9. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!