Én 7 évvel a terhesség előtt hagytam abba a rivot. Nem pontosan emiatt szedtem, mint te, de majdnem. Elsőre egy mirzaten nevű gyógyszerre állítottak, (+ fronton) aztán elhagytam azt is és a legvégén a frontint is.
Jelenleg nem szedek semmit már elég régen. (14 éve) A szülés utáni rezett a léc, de nekem azóta szerencsére nem volt semmi bajom. Menni fog.
2024. febr. 7. 11:59
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Végre kaptam egy pozitív kommentet is. Örülök neki hogy neked sikerült. :) sok sikert kívânok neked a továbbiakban.Én is abban bízom hogy sikerülni fog nekem is
2024. febr. 7. 12:03
13/15 anonim válasza:
Pont azt írtam, hogy NE legyél idióta.
Igen, én is voltam depressziós, 20 éve, rivotrilt is szedtem, sőt gyereket is akartam. De eszembe nem jutott volna a kettőt együtt, mert 20 évesen is volt annyi eszem.
8 éve is volt depresszióm. Akkor már el se kezdtem a gyógyszereket, mert egyrészt sose értek sz@rt se, másrészt akkor már végképp gyereket akartam, így nem akartam plusz időhúzó problémát. Azóta semmi bajom, de csak most lettem terhes.
2024. febr. 7. 12:15
14/15 anonim válasza:
Az nem lehurrogás, hogy mentális BETEGEN ne vállalj gyereket. Ha neked is rezeg majd a lléc és tönkre teszel kapásból több életet, az jó lesz? Gondolkozz már... láttam ilyet sajnos, anyuka 5 évig járt ki-be a kórházba, most elhízottan teng a gyerekkel egyedül egy albérletben, családja totál ráment... férj, szülők, gyereke is...megérte. Ja, nem.
2024. febr. 8. 00:25
15/15 anonim válasza:
14. Nem mindenki jut erre a sorsra, miért kell azonnal egy kalap alá venni midnenkit? Én is megtanultam együtt élni ezzel gyógyszer nélkül. Én hiszek benne, hogy másnak is mehet ha megfelelő támogató közege van és van értelmes motivációja. Egyébként vannak gyógyszerek amiket lehet szedni szoptatás alatt is ha úgy alakul.. a rivotrilt valóban egy életre el kell felejteni de nem kell beletörődni hogy innentől már csak rezethet a léc.. lehet másképpen is élni. 11 voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!