Van más is, aki kettévágja a terhességi teszteket?
Figyelt kérdés
Ami elég széles csík, azt ketté szoktam vágni, hogy több legyen belőlefebr. 1. 13:41
1/33 anonim válasza:
Nem, mert olyan sokat nem használtam el belőlük, hogy ennyire spórolni kelljen :D
3/33 Metionin válasza:
Ne vágd ketté, pici esély de van rá, hogy akkor nem fog működni. Ha szétcseszed a csíkot ahova a kontroll van ragasztva, az onnan lejövő anyag rákerülhet az üres csíkra és fals pozitívat jelezhet.
4/33 anonim válasza:
Sose csináltam mert volt elég pénz a tesztekre ahogy most a babára is!
5/33 anonim válasza:
Egész életemben két tesztet csináltam csak, arra meg futotta :D
6/33 anonim válasza:
Régen a kétségbeesett próbálkozós időszakban sok lh és terhességi tesztet használtam, de ez sosem jutott volna eszembe. De azokat a legolcsóbb teszteket nem is tudom, hogy lehetne kettévágni hosszában, hisz kb. 2-2,5 mm szélesek.
8/33 anonim válasza:
Mondjuk nem kellene kb ovutól már elkezdeni tesztelgetni hanem csak ha késik és akkor nem menne rá a gatyád is a tesztekre :D Sztem az elmúlt 1 évben talán 1 doboz x-epil tesztet használtam el (2 db-os), a második pozitív is lett.
9/33 anonim válasza:
A tokban lévőt meg felxel? Eszembe nem jutott elvágni. A gyerek felnevelése egyébként többe kerül, mint a teszt..
10/33 anonim válasza:
Nevetséges ezen spórolni. Akkor nem állsz készen a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!