Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van más is, aki kettévágja a...

Van más is, aki kettévágja a terhességi teszteket?

Figyelt kérdés
Ami elég széles csík, azt ketté szoktam vágni, hogy több legyen belőle
febr. 1. 13:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy pszichológus tényleg hasznos lenne (nem csak neked, mindenkinél lehet találni valamit, amiben tudna segíteni :) )
febr. 1. 21:59
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Amit itt leírtál, komoly? Ha igen, akkor szerintem te is tudod, hogy ez nem normális.

febr. 1. 22:48
 33/33 anonim ***** válasza:
83%

Becsületre méltó az önismereted, de mire mész vele, ha figyelmen kívül hagyod? Nem való még neked gyerek.

Én nem vágtam ketté és nem is teszteltem korán. Úgy spóroltam, hogy akkor vettem tesztet, amikor tudtam, hogy amúgy is tömött szatyrokkal jövök ki. Pl.Glamour napok🤪Bedobtam abból is párat és nem fogyasztottam el egy hónap alatt, mert csak akkor használtam, ha késett. Ennek ellenére 2 hete nem voltam orvosnál és még 2hetet ki kell bírnom a genetikai uh-ig. (11hetes vagyok.) Mindenkit az őrületbe kergettem már, hogy nem tudom, mi van a gyerekkel, él-e még egyáltalán. Mondom, terhesen kezdtem, előtte nem voltam bolond. Veled mi lesz, ha már most se vagy százas? (A fogkrémnek néha, és az arckrémnek mindig le szoktam vágni a végét.)

febr. 1. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!