Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van más is, aki kettévágja a...

Van más is, aki kettévágja a terhességi teszteket?

Figyelt kérdés
Ami elég széles csík, azt ketté szoktam vágni, hogy több legyen belőle
febr. 1. 13:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Szuper hogy ilyen fokú önismerettel rendelkezel, de ezeknek a tudataban biztos vagy te abban hogy való neked egy gyerek?
febr. 1. 18:54
 22/33 A kérdező kommentje:
Vegyük úgy, hogy minden rosszindulat nélkül kérdezed :) azért szerintem vannak tőlem sokkal rosszabb anyák és jelöltek.
febr. 1. 18:57
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg rossz indulat nélkül kérdeztem. De hidd el nekem ha ennyire nem bírod ki, hogy ne tesztelj össze vissza mi lesz veled terhesség alatt? Konkrétan az első 12 hétben meg fogsz őrűlni. Aztán ne is beszéljünk a vizsgálatokról mikor az eredményre kell várnod, aztán mikor már ott lesz a gyerek miből fogod neki hó végén megvenni ami kell hogyha nem bírod ki, hogy ne költsd el az összes pénzed hó elején? Egyébként feltetted magadnak ezeket a kérdéseket?
febr. 1. 19:38
 24/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy állíthatnám le magam ilyenkor. Erőszakkal hogy lehet megnyugodni és nem foglalkozni valamivel?
febr. 1. 20:05
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
24 ezt hívják önuralomnak. Mondjuk a felnőtté válás egyik alappillére. Amíg nem tudod magadat sem kontrolálni hogy akarsz gyereket nevelni?
febr. 1. 20:12
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem terhesség kell, hanem pszichológus
febr. 1. 20:42
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk első körben egy pszichológust javasolnék, lehetőleg még a gyermekvállalás előtt.
febr. 1. 20:59
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Én fél év sikertelenség után az LH tesztet 100-asával,a terhességi tesztet 30-asával rendeltem, ha a szállítási költseget is le osztottam olyan 120 Ft-ra jött ki darabja, így nem sajnáltam használni és eszembe se jutott hogy azt a 2mm széles csíkot még félbe vágjam. Szét is esett volna.
febr. 1. 21:22
 29/33 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy mindneki így érez ilyenkor, csak ciki bevallani
febr. 1. 21:33
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem éreztem úgy, ahogy leírod. Az adventi kalendáriumot sem ettem meg soha előre.
febr. 1. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!