Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van más is, aki kettévágja a...

Van más is, aki kettévágja a terhességi teszteket?

Figyelt kérdés
Ami elég széles csík, azt ketté szoktam vágni, hogy több legyen belőle
febr. 1. 13:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretek spórolni ott, ahol tudok, de ez soha nem jutott eszembe :D

Inkább azon "spóroltam" anno, hogy csak azután teszteltem, miután nem jött meg és ha egy tesztem pozitív lett, azzal megelégedtem és nem csináltam még 6-ot belőle.

febr. 1. 16:54
 12/33 A kérdező kommentje:
Akkor már értem, miért nem láttam sehol, hogy valaki ilyesmit írna. Amúgy lenne rá pénzem, csak én ilyen "kapzsi" vagyok és rengeteget elhasználok. A kazettásat meg a dobozosat amúgy szét lehet pattintani és ugyan olyan kettévágható csík van benne.
febr. 1. 17:50
 13/33 A kérdező kommentje:
Ti a fogkrémes, testápolós, majonézes stb. tubusokat se vágjátok szét?
febr. 1. 17:55
 14/33 anonim ***** válasza:
80%
Hát azt se!
febr. 1. 18:26
 15/33 anonim ***** válasza:
60%

1. miért kell rengeteg tesztet elhasználni? Csak kérdezem.

2. Dehogy vágjuk szét

febr. 1. 18:32
 16/33 A kérdező kommentje:

Azért használok sok tesztet, mert már a 9. dpo-n elkezdem egészen amíg meg nem jön, ami a 15. dpo-nál szokott lenni. És hát sajnos mindig megjön.

Viszont rengeteg cucc marad még a legtöbb tubusos csomagolásokban, ha egyszer ketté vágnátok, meglepődnétek, hogy mennyire sokat dobtok ki.

febr. 1. 18:37
 17/33 Metionin ***** válasza:
100%
13. Én a fogkrémeset és az arckrémeset igen, de az más, elég sok cucc menne veszendőbe amit nem lehet belőle a végén kinyomni. De ezek a teszt cuccok meghatározott mennyiségű anyagot tartalmaznak, dolgoztam laborban ugyanezen az elven alapuló tesztekkel (antigén kimutatás, covid teszt stb. ugyanígy működik) és a gyártó csak akkor vállal garanciát ha nem baszkuráljuk a tesztcsíkot.
febr. 1. 18:40
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
16os és amúgy ez miért jó neked?
febr. 1. 18:41
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Adok egy spórolási tippet, várd meg amíg késik és csak akkor tesztelj. Megmarad a pénzed és hidd el a végeredmény is ugyanaz lesz. Nem megy sehova az az embrió ha nem tesztelgetsz idő előtt meg ha tesztelgetsz se leszel előbb terhes
febr. 1. 18:50
 20/33 A kérdező kommentje:
Azért csinálom ezt, mert én az a fajta vagyok, aki kajarendelésnél az ablakban állva várja a futárt, aki első nap kibontja az összes ablakot az adventi kalendáriumban, aki könnyen ráfügg bármilyen játékra vagy szerencsejátékra, rendszeresen túleszi magát és nehezen tud abbahagyni bármilyen tevékenységet, amit elkezdett, vagy éppenséggel olyan, aki az első héten elkölti a fizetése nagy részét, így már nem akar elmenni a drogériába tesztet venni megint, mert akkor egy hatalmas megtömött szatyorral jön ki újra és újra.
febr. 1. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!