Nem akarok már gyermeket, tényleg önzö lennék emiatt?
Az elözö házasságomból van már egy 10 éves lányom. A mostani férjemmel 6 éve vagyunk együtt.
Mikor összeházasodtunk nagyon vágytunk gyerekre,neki még nincs, ez minden vágya. Bele is vágtunk,de hamar kiderült,hogy valami baj van. Korai petefészek kimerülés a diagnózisom. Túl vagyunk 5 inszemen, 1 lombikon,az elmult 3 év alatt. Ráment az egész életünk,a karrierem is feladtam emiatt. Csak ennek éltünk. Orvosok, mütétek, gyógyszerek, beavatkozások stb.
De nincs esély a babára,sehogy. És én már nem is szeretnék gyermeket. Ezt közöltem ma a férjemmel, aki emiatt nagyon megharagudott s azt mondta önzö vagyok,nagyon összevesztūnk.
Nem tudom hogyan tovább.
Segítsetek!
36 N
#10, érted ugye, hogy tisztázták és egyetértettek, csak egészségügyi problémák miatt nem lehet a kérdezőnek gyereke? Nem volt hitegetés, ez egy akaratukon kívül álló tényező.
Kérdező, nem vagy önző, érthető az álláspontod. Amellett meg 36 vagy, nem leszel fiatalabb, egyre kevesebb az esélye a sikernek, nem elítélendő, hogy már nem akarsz próbálkozni.
Köszönöm a sok választ!
Az a helyzet hogy most elöléptettek a munkahelyemen is,amit elfogadtam. Erre vártam évek óta, de a babatéma miatt, nem lehetett. Szeretnék mostmár magamra, s a karrieremre koncentrálni. 36 vagyok, nem szeretnék már gyermeket. Elfáradtam ebbe az egészbe az évek alatt. Ezt nem érti meg a férjem....
Én megértem a férjedet és téged is. De a helyzet az, hogy nem te fogsz neki szülni gyereket, akármennyire is fáj. Mert hiába szeretitek egymást ha egy fontos dolgot nem tudsz neki megadni, a gyereket. Ez a kapcsolat halálra van ítélve, itt egyikőtöket sem kell hibáztatni.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!