Nem akarok már gyermeket, tényleg önzö lennék emiatt?
Az elözö házasságomból van már egy 10 éves lányom. A mostani férjemmel 6 éve vagyunk együtt.
Mikor összeházasodtunk nagyon vágytunk gyerekre,neki még nincs, ez minden vágya. Bele is vágtunk,de hamar kiderült,hogy valami baj van. Korai petefészek kimerülés a diagnózisom. Túl vagyunk 5 inszemen, 1 lombikon,az elmult 3 év alatt. Ráment az egész életünk,a karrierem is feladtam emiatt. Csak ennek éltünk. Orvosok, mütétek, gyógyszerek, beavatkozások stb.
De nincs esély a babára,sehogy. És én már nem is szeretnék gyermeket. Ezt közöltem ma a férjemmel, aki emiatt nagyon megharagudott s azt mondta önzö vagyok,nagyon összevesztūnk.
Nem tudom hogyan tovább.
Segítsetek!
36 N
A férjed egy önző seggfej, hogy annak ellenére, hogy "szeret" kitett ennek az egésznek és még a képedbe is vágja, hogy te vagy az önző.
Én a helyedben elhajtanám az anyjába, aztán válnék. Ekkora érzéketlen paraszt nem lehet valaki!
Hogyha úgy nézzük már maga a gyerekvállalás is egy önző dolog mert nem a gyerek dönti el, hogy megakar születni. Hiába a legszebb dolog a gyermekvállalás, egyben a legönzőbb is. Az, hogy te nem akarsz gyereket ennyi idősen az a te személyes döntésed és nem másé.
Itt nincs már jó megoldás. Ebből válás lesz, ha a férfi gyereket akar de nem tudod neki megadni még akkor sem ha akarnád akkor nem tudtok mit tenni, nem te leszel az a nő aki gyereket fog neki szülni.
Régebben én is 2-4 gyereket akartam, korábbi kapcsolatomból lett is egy, de ma már nem akarnék többet.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!