Lombikosok, hány évesen jött össze a baba, hány éves korig érdemes próbálkozni?
9 értem de én pl örökbefogadni sem tudnék mert én bevallom hogy nem tudnám más gyerekét úgy szeretni... ha nem lehetne saját, lemondanék róla
De hogy még én is hordjam ki mikor nem a sajatom...
nekem nem menne de mindenki más
Érintett vagyok a témában mivel több külföldi cég is megkeresett hogy sok ezer dollárért legyek petesejt donor, de túl ijesztő volt úgyhogy inkább passzoltam
Azt sem gondoltam hogy a nők petesejtjével van a legtöbbször gond és nem a beágyazódással
Emiatt a személyes szál miatt olvastam már erről többször
#14 Magyarországon csak egészségügyi indokkal lehet petesejtet fagyasztatni. Jogszabályban van meghatározva pontosan milyen esetben. (Nagyjából csak akkor ha petefészek rákod van)
(Amúgy a fagyasztott petesejt/embrió tárolás nem olyan drága hogy úri huncutság legyen, évente 50.000 Ft)
15 jó ezt nem tudhattam
Ha petesejt eladásért ilyen sokat fizettek volna, meg a lombik is drága, legalábbis ezt hallani mindenkitől hogy anyagilag is megviseli őket a lombik, akkor nem arra számítottam hogy a fagyasztás olcsó
Elég szomorú, normális dolog lenne ha 30 évesen le lehetne fagyasztani és 40 évesen meg elővenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!