Érdemes lenne így inszeminációval próbálkozni?
Figyelt kérdés
Magán úton meddőségi kivizsgáláson voltunk ahol kiderült hogy nálam van gond, kezdődő inzulin reszisztencia, illetve nincs peteérésem, nem megfelelő ütemben növekedtek a tüszők, nem repedtek meg a várt időben, cisztáim nincsenek, a tüsző tüszőm összeesnek. Illetve vékony volt a méhnyálkahártyám 4-5 mm.Elkezdtünk egy stimulációs kezelést melynek a hatására a 12. ciklusnapon 8,2 mm a méhnyálkahártya ami már ilyenkor egy jó érték viszont van egy 12 mm és tüszőm ami a 9.ciklusnapom óta nem nőtt, illetve van egy 16 mm - es tüszőm. Az orvos szerint ezzel a nyálkahártyávsl és a 16 mm - és tüszővel érdemes lenne inszeminációt elkezdeni, de megnéz előtte még ultrahangon a 15. ciklusnapomon. Érdemes egy tüszővel megpróbálni? Úgy tudom 2-3 tüszővel lenne az ideális, nem tudom mennyire lenne esély.2021. aug. 17. 09:26
1/4 A kérdező kommentje:
Ha a 15.ciklusnapon azt látja hogy 19-20 mm a tüsző, és továbbra is jó a méhnyálkahártya vastagsága akkor aznap tüszőrepesztőt kell beadnom és másnap délután lenne az inszemináció, persze természetes úton is próbálkozunk ezután.
2021. aug. 17. 09:37
2/4 anonim válasza:
Egytüsző szokott alapból is repedni, így ugyan annyi esély van mont bárki másnak. Nálunk a sperma kevés millió alatti, mondtam nekem egy kell, hogy beérjen, szerencsére sikerült is neki😁
3/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok :), Remélem nekünknis sikerül :)
2021. aug. 18. 00:18
4/4 anonim válasza:
Inszeminációnál 1-2 tüsző a jó, nem kell több, nem cél a többes terhesség. Lombiknál a stimuláció célja a sok tüsző érlelése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!