Méhen kívüli bal oldalt, akkor már csak a jobb oldalon
érdemes próbálkozni?
Figyelt kérdés
Méhen kívüli terhességem volt bal oldalon. Nem műtöttek meg mert felszívodott.
A dokim azt mondta, hogy valószínűleg korábbról lehetett vmi gyulladásom ami roncsolta azokat a kis csillószőröket amik görgetik tovább a megtermékenyült petesejtet ezért akadt el, ezért ágyazodott be rossz helyre.
Azt mondta legközelebb sajnos ismét nagy az esély hogy bal oldalon elakad.
Jól gondolom akkor érdemes lenne nekünk akkor próbálkozni mikor jobb oldalon érik a petém?
Úgy vélem a jobb oldali talán működhet mert pár hónapja jobb oldalon sikerült megtermékenyülnöm, az már tovább jutott a méhbe igaz korai vetéléssel zárult.
Egyáltalán érdemes a bal oldalival vizsgálatra mennem? Megnezni valóban mi lehet a baj?
2021. aug. 1. 07:41
1/9 anonim válasza:
Ne parázd túl!
uh követésen kívül nem tudod megmondani hol van peteérés.
Annyi, hogy pozi teszt után hamar mennék vizsgálatra.
2021. aug. 1. 07:45
2/9 anonim válasza:
sok pénzért meg tudják nézni hogy mi a helyzet ott. viszont a jobb oldali peteérést csak uh-val tudod ellenőriztetni
2021. aug. 1. 07:45
3/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy van, hogy egyik hónapban egyik oldalt következő hónapban másik oldalt érik?
2021. aug. 1. 07:54
4/9 anonim válasza:
Csak követéssel működik. Én egyszer ovu után voltam nőgyógyásznál, mondta, hogy a jobb oldali petefeszekben volt a petesejt, következő hónapban szintén jobb oldaliból estem teherbe. Elvileg felváltva működik, gyakorlatilag viszont nem vagyunk gépek.
2021. aug. 1. 08:31
5/9 anonim válasza:
Nekem is volt méhen kívülim. Nekem el is durrant a petevezetőm.
Így azt mindta a doki, minden másofik hónap esélyes, mert ÁLTALÁBAN egyik hónapban ebből, másikban abbol jön a petesejt.
na nálunk pont olyan hónapban sikerült a fiunk, mikor az az oldal lett volna "soros" ami el lett távolítva.
2021. aug. 1. 08:53
6/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az embernek van egy domináns petefészke, és simán előfordulhat, hogy abból sűrűbben érkeznek a megért peték. Nekem legalábbis UH-n a doki ezt mondta. Aztán lehet persze, hogy hülyeséget beszélt, nem tudom :D Mindenesetre azt, hogy éppen melyik petefészekben érik a petéd, azt tényleg csak akkor tudod biztosra mondani, ha elmész UH-ra, hogy kövessétek a folyamatot.
2021. aug. 1. 10:23
7/9 anonim válasza:
Nem tudod csak úgy megmondani, nekem az egyik petefészkem PCO-s volt (nem PCOS). Többször voltam UH-n még amikor nem is próbálkoztunk, mindig ilyen volt, az mondta az orvos hogy valószínűség csak a ‘jó’ oldalon van peteérésem, minden 2. Ciklusban. Végül kiderült, hogy minden hónapban van, mindig ugyanazon az oldalon. Csak akkor tudod pontosan, ha folyamatosan követve van.
2021. aug. 1. 20:50
8/9 anonim válasza:
Nekem sok peteéres követelem volt. A bal oldalában sokkal több pete érik meg mint a jobban! Jobb oldalt évente 3-4x van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!