Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mondta már közületek valaki...

Mondta már közületek valaki vissza a lombikot az utolsó pillanatban?

Figyelt kérdés
Rettegek a mellékhatásaitől, főleg a trombózistól és a daganatos betegségektől. Amúgy is csak egyetlen egyet vállalnék, azt is csak azért hogy ne legyen később lelkiismeretfurdalásom hogy nem vállaltam be de legszívesebben visszamondanám. Annyira fáradt vagyok, és az endometriózisos fájdalmaim is visszatértek, pedig majdnemhogy tünetmentes voltam már.

2023. dec. 13. 20:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
16%
20as gratulálok, egyáltalán nem írtam ilyet, hogy gáz, sőt én azt írtam, hogy ha nem sikerült volna spontán akár a donorpetesejtbe is benne lettem volna. Csak sokszor azt látom, hogy ész nélkül mindenkit lombikra küldenek, sokszor alaposabb kivizsgálások nélkül is
2023. dec. 14. 13:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok ilyet, hogy ész nélkül odaküldenek. Hanem eltelik x év, nem sikerül se spontán, se inszemmel, akkor az a következő lépés, akkor is, ha nincs konkrétan megállapított meddőségi ok. Aki optimista meg van sok éve spontán próbálkozni, mindenféle kuruzsló módszert, gyógyfüvet anyámkínját kipróbálni, hajrá, az ő döntése. Ismerek ilyet, csak hát maradtak gyerek nélkül...
2023. dec. 14. 14:00
 23/25 anonim ***** válasza:
35%
22es én meg sajnos olyat ismerek akinek végigcsináltak 4 vagy 5 lombikot, a kezelések miatt közben eldurvult az endometriózisa, kivették több szervét is, gyerek mégse lett belőle, egészségügyi gondja viszont annál több
2023. dec. 14. 14:05
 24/25 anonim ***** válasza:
25%

Egyáltalán nem ítélem el a lombikosokat, távol álljon tőlem de én nem vállalnám. Ha nem lehet gyerek akkor nem lehet. De én maradok a természetes útvonalon.

Tényleg csak hallgass az első megérzésre, az a legjobb akármelyik is legyen.

2023. dec. 14. 14:06
 25/25 anonim ***** válasza:

21#koszonom a gratulaciót. Bár nem rád értettem mikor ezt irtam csak ez azokott lenni az altalanos dolog. Emiatt írtam.

Amugy teljesen felesleges ezen "vitazni" vannak akik barmit meg a lombikot is bevállalják, és vannak akik soha semmiképp és ellenesek. Ez a két csopi van. És ez a kettő általaban utkozik, és nem tudják meggyőzni egymást. De nem is kell. Jól van ez így.

Mindenki szive joga, es nem is kell másra erőltetni.

Én jónak éreztem igy is lett. Én csak jó tapasztalatokkal lettem gazdagabb mind orvosok, mind más emberek tapasztalatai által ( több 40 éves nőnek sikerult igy,máshogy nem , en ezt lattam, emiatt irtam) de a lenyeg h tenyleg magadra hallgass!!!

Amugy a lombik kozpontok sosem azzal a céllal mukodtek, hogy teljesen kivizsgaljanak. Ez másra van.

Ha ilyenre akar menni az ember vannak erre más központok. En is ott kezdtem 1 evig. Csak a termeszetes módok, vizsgálatok.

De azok nem vezettek célra.

Ennyit tudok elmondani errol.

2023. dec. 14. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!