Mondta már közületek valaki vissza a lombikot az utolsó pillanatban?
Szerintem ez alapján várj vele. Pláne, ha már így eleve kijelented, csak egyet...
Igen, vannak mellékhatások, nőhet a daganatos megbetegedésre az esély. De ezek nem valami jelentős kockázatok.
Ennyi erővel azon is aggódhatnál, maga a terhesség, a szülés mekkora kockázatot hordoz.
Én évekig tologattam a lombikot (időpontot sem kértem), szintén az egészségre gyakorolt hatással érveltem. De valójában ez kamu volt, én az újabb csalódásoktól féltettem magam.
Hát igen, pszichológus és pszichológus közt is van különbség. Ha jót akar az ember akkor keresni kell.
Mérlegelj. De ha annyira szeretnéd akkor próbáld meg, döntések sorozata az élet, halgass az első megérzésedre, az általában jó.
Én viszont buzdítalak a lombikra. Én 34 vagyok. Viszont a petesejt keszletem egy 45 éves nőének felel meg. Nagyon Alacsony amh :/ Nagyon sok szarom volt/van még emellett . Ir, pajzsmirigy, mthrf, trombozis hajlam...
És elsőre sikerult a lombik.
Hittem benne. Elötte viszont soha nem voltam terhes, és 3.5 évig próbalkoztunk. Sose vokt semmilyen se kémiai se egyáltalán semmilyen terhességem.mindenre volt megoldas. Segitettek az orvosok. Szóval értem miről írsz. De szerintem ha a baba minden vágyad, nem szabad feladni. Mára nagyon sokat fejlődott a technológia. Anyukám is lombikkal szulte az öcsémet. 6al pontosan.ez 23 éve volt. Szoval ott meg nem tartott itt a technoligia, es 24 ev alatt kijott volna valami utóhatás. Semmi.
Ezek csak hormonok. Nem radioaktiv sugarzas:D Jo nyilvan ha 10 alkalmat vegig tolsz lehet nem lesz annyira jo a szervezetnek.de egy par alkalomtol nem lesz baj.
Raadasul ma mar mi nem rakkelto ? Minden az.
Az hogy az ember meg oreg 35 felett szerintem ez is butasag. Mi mar mas oregek leszunk mint a nagyanyaink. Mar frisebb ez a generacio. Es erre szerintem nem lehet alapozni. Barkivel barmikor tortenhet barmi. Nem kell ehhez sajnos oregnek lenni. Nem tudod kiszamitani. Es nem is lehet mindent elore tudni. Az biztos ha mindenen elore aggodik az ember es mindent ugy csinalni ahogy kell konkretan nem elsz...
Ez az en velemenyem.
En belevagnek. :) es azt tudom h hala istennek van a lombik a vilagban. Kulonben most en sem elhetnem at ezt a csodas dolgot.
Drukkolok. Ne add fel. Es legy pozitivabb. : )
Ahol korai petefészek kimerülés van, és ezért alacsony az AMH, ott nem megoldás a vitaminkúra, nem lesz jobb a helyzet.
A te 0.2-es AMH-s spontán terhességed ritka csoda, szóval nem kellene úgy beszélni, mintha hasonló értékkel bárki hátradőlhetne, mert biztos sikerül spontán.
Érdemes megnézni a lombik statisztikákat, mekkora AMH-val mekkora esély a sikerre lombikkal. A 0.2-nél nagyon minimális az esély, még lombikkal is.
"ezt csak nagyon mélyen tudom elkezdeni, mert amíg lelkileg jobban voltam és erősebb addig mélységesen elutasítottam a lombikot..."
Nálad óriási bajok vannak, baromi para így gyereket vállalni.
Nekem 0.9 volt az amh-m
Nem is nagyon lett petesejtem. 3bol 1 lett jo. Es azt kaptam vissza 3naposan 1 db-ot. Es most itt van a pocakomban. Mondom sok egyeb szarsag mellett. :D nekem enelkul nem lett volna babám. Ebben biztos vagyok. szoval en hiszek a lombikban es nem latok nagyobb veszelyt benne mint barmi masban a mai vilagban.
16# teljesen igazad van. Nekem sehogy nem jott ossze maskepp. Pedig mindent megprobaltunk. Nem ment, semmi baj, ugy voltunk vele erre van a lombik. Es elsore puff siker. Szoval en meg azt nem ertem, aki igazabol babat akar az hogy nem orul hogy mar itt tart a techologia , hogy van erre lehetoseg.
17# a lombik is erről szól. 1 petesejt kell, jokor jo helyen. Semmiben nem masabb mint amit te a sima terhessegrol leirtal :D :D
Nekem egybol, egy lett elsőre. Es rohadt boldog es buszke vagyok :) es nem erzem hogy huu de gaz h nem spontan jott ossze. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!