Vállalják az orvosok az inszeminaciót ha mind két fél egészséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok 25 éves nő vagyok. A párommal 2és fél éve próbálkozunk a kisbabával de nem jött össze. Voltunk több orvosnál is vizsgálatokra, és a vizsgálatok eredményei mind jók voltak nekem is, és a páromnak is. A 2 év alatt folyamatosan nyomon követtük az ovulációmat, de sajnos hiába. Nem értjük, hogy ha nincs egészségügyi problémánk miért nem jön össze. Beszéltünk a párommal az inszeminácioról, belevágnánk abba, de nem tudom, hogy nincs semmi féle betegségünk úgy mond egészségesek vagyunk így az orvos elvállalnáe az inszeminaciót? Ti esetleg voltatok ilyen helyzetben?

2023. nov. 5. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Immunológián jártatok ?
2023. nov. 8. 16:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Végül szerencsére nem került sor az inszeminációra. Várandós vagyok természetes úton. Csak megfelelő orvost kellett találnom 2 hetes gyógyszer terápiával egy hatalmas boldogságot hozott az életünkbe. :)
2023. nov. 29. 11:50
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Gratulálok, sok boldogságot!! :) Mi volt a baj?
2023. nov. 30. 12:04
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem volt ovulációm, viszont az okát az orvos sem tudta megmondani, hogy miért nem volt. Kaptam pár gyógyszert és össze jött:)
2023. dec. 1. 11:18
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Pedig azt látni kellett volna szerintem 3. és 21. napi hormonból. Na mindegy, a lényeg, hogy sikerült, és nem is kellett éveket várni. :) Könnyű terhességet, és boldog babázós éveket! ❤️
2023. dec. 1. 16:24
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Hogyha végig nyomon követtétek az ovulaciot, akkor 2 és fél évig mégse volt? A mensesed nem igazán lehetett így rendben, ha ovud se volt. Ez elég fura. Mindenesetre boldog babavarast! :)
2023. dec. 1. 21:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy Lengyelországban élek, és nem beszélem anyanyelvi szinten a nyelvet. Így nehezen értjük egymást az orvossal. Viszont ez az orvos olyan, hogy nem is nagyon szeretett komunikálni velem. Nem is fuztem hozzá sok reményt.. viszont tudta a dolgát. :) kérdeztem tőle így utólag, hogy mi volt a baj. De azt válaszolta, hogy nem tudja. Mert ciklus 3. Napján es 21.napjan elvégzett vizsgálatok eredményei jók voltak. De sejtette, hogy az ovulációval lehet probléma. Tett egy próbát és sikerült. Magyarországon 3orvosnál is jártam. Senki nem tudott segíteni.. :)
2023. dec. 9. 13:55
 18/18 A kérdező kommentje:
De amúgy a menstruációm rendben volt. Átlagos 28-29naposak voltak. Nem volt rá utaló jel, hogy azzal lenne baj.
2023. dec. 9. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!