Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért érzem úgy, hogy mégse...

Miért érzem úgy, hogy mégse akarok gyereket?

Figyelt kérdés

Nagyon összekavarodtak bennem az érzések. 2 év próbálkozás és 4 sikertelen inszemináción vagyunk túl. Most a lombik jönne, amitől minden értelemben ódzkodok.

Ezenkívül kicsit azt érzem, hogy most még nem is kell nekünk gyerek. Még házat újítunk fel, még alakítgatjuk a kis életünket.

De valahol tudom, hogy ezzel csak be akarom csapni magam, hogy ne fájjon annyira a sikertelenség.

Olyanokat szajkózok magamban, hogy még úgyse állunk rá készen, nem is lennék jó anya stb.

2 évvel ezelőtt nem voltak bennem ilyen érzések, akkor olyan egyszerűnek tűnt minden. Mindketten biztosan tudtuk, hogy gyereket akarunk és kész.

Mással volt ilyen? Vagy csak én vagyok fordítva bekötve? Ezekben a lombikos facebook csoportokban is mindenki alig várja, hogy lemenjen ez a közelező x db inszemináció és mehessen lombikra, én meg itt agonizálok. Mi van velem?

2023. okt. 19. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet igazuk van az előttem kommentelőknek,de az is lehet,hogy az évek során változtál,alakultál és már tényleg nem vágysz egy gyerekre.
2023. okt. 23. 21:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 4 évnél járunk és ma volt az első inszem. Nem remélek semmit, igazából már többször felmerült bennünk, ha sosem lesz gyerekünk az is rendben van. Szerintem van az a pont a sikertelenségben ahol elfáradsz és találsz indokot arra miért jobb ez így. Így nem fáj annyira.
2024. ápr. 22. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!