Miért érzem úgy, hogy mégse akarok gyereket?
Nagyon összekavarodtak bennem az érzések. 2 év próbálkozás és 4 sikertelen inszemináción vagyunk túl. Most a lombik jönne, amitől minden értelemben ódzkodok.
Ezenkívül kicsit azt érzem, hogy most még nem is kell nekünk gyerek. Még házat újítunk fel, még alakítgatjuk a kis életünket.
De valahol tudom, hogy ezzel csak be akarom csapni magam, hogy ne fájjon annyira a sikertelenség.
Olyanokat szajkózok magamban, hogy még úgyse állunk rá készen, nem is lennék jó anya stb.
2 évvel ezelőtt nem voltak bennem ilyen érzések, akkor olyan egyszerűnek tűnt minden. Mindketten biztosan tudtuk, hogy gyereket akarunk és kész.
Mással volt ilyen? Vagy csak én vagyok fordítva bekötve? Ezekben a lombikos facebook csoportokban is mindenki alig várja, hogy lemenjen ez a közelező x db inszemináció és mehessen lombikra, én meg itt agonizálok. Mi van velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!