Ki hogy viseli?
Nem vagy rossz, csak csalódott. Mi 6 évet vártunk az első babánkra, olyan is szült közben, aki még nem is ismerte a párját, mikor mi már próbálkoztunk…
Nekem sokat segített a figyelemelterelés. Amíg csak ezen kattogtam, nagyon rosszul érintett minden egyes menstruáció, utána, amikor mással is foglalkoztam úgy igazán, 100%-ot beleadva, könnyebben ment.
Én látni sem bírtam a terhes nőket, amikor mélyponton voltam. Onnantól kerültem őket, ahogy csak lehetett.
Akit nagyon kedveltem, annál azért összeszedtem magam, és tudtam vele kicsit beszélni, de ennyi.
Nehéz volt. Nyilván nem az facsarta a szívem,hogy másnak összejött,hanem hogy nekem miért nem tud. Kivizsgálások is voltak a 2,5 év alatt,emlékszem iszonyatosan nehéz volt ülni a váróba,hogy megnézzék sikerült e a peteérés a pocakos kismamák között. Aztán összejött spontán,nekem picit rányomta ez amúgy,végig féltem hogy végre életembe először pozitív a teszt és elveszítem,de szerencsésre minden rendbe volt. Az összes barátnőmnek szült akkoriban,azóta se annyian egyébként,de amikor nem jött nekünk,akkor tényleg mindenki,olyan is aki kapcsolatba se volt. Minden hónapba írt valaki mesélni,hogy képzeljem kismama. Ami viszont fájt,hogy kiderült egy rossz eredmény,barátnőm pedig aznap vihogva közölte a férjével együtt nekünk,hogy csinálniuk kéne egy tesót. Na akkor majdnem elsírtam magam,akkor voltunk két évnél és tudták is a küzdelmünk. Mondanom se kell azóta se nagyon tartom vele,keresett többször,de emberileg leírta magát. Nekem is van meddő ismerősöm,soha ilyen el nem hagyná a számat. Kitartást kérdező,könnyebb lesz.
5# De akkor igazából ti a másodikra vártatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!