Ki hogy viseli?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés de aki már volt/van ilyen helyzetben, ti hogy viseltétek? Éppen korai vetélésnél vagytok/vagy nem biztos még a terhesség és a munkahelyen a boldog leendő anyukákat körülrajongják. Én érzem csak magam k*tt rosszul és nem értem minek kell úgy körülrajongni. Ilyen rossz vagyok? :(
2023. okt. 18. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Ugy viseltem, hogy nem vagyok irigy más boldogságára.
2023. okt. 18. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagy rossz, csak csalódott. Mi 6 évet vártunk az első babánkra, olyan is szült közben, aki még nem is ismerte a párját, mikor mi már próbálkoztunk…

Nekem sokat segített a figyelemelterelés. Amíg csak ezen kattogtam, nagyon rosszul érintett minden egyes menstruáció, utána, amikor mással is foglalkoztam úgy igazán, 100%-ot beleadva, könnyebben ment.

2023. okt. 18. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy rossz. Természetes, hogy amikor neked veszteséged van, akkor máshogyan látod a dolgokat és esetleg irigységet érzel, hogy neki miért lehet, amikor neked nem? Amikor a kisbabám szülés után meghalt én is ugyanígy érzetem. Láttam a sok boldog pocakos kismamát, a kisbabával flangáló anyukákat és én is haragot és irigységet éreztem, hogy nekik miért lehet, amikor nekem meg nincsen. Nyilván az eszem tudta, hogy ők nem tehetnek arról, ami velem történt csak hát a szívnek volt nehéz elfogadni. Kellett egy kis idő, hogy ne így nézzek más nőkre és mikor újra terhes lettem és átélhettem ismét a terhességet, a boldogságot, az egészséges gyermekem születését, akkor már nyoma sem volt ilyen érzéseknek. Sajnos tényleg csak az idő segít. Kitartást!
2023. okt. 18. 11:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo,koszi! En is igy vagyok,tudom hogy nem ok tehetnek rola es nem kene igy felfognom a dolgokat es most meg ez az erzes bant hogy ilyeneket erzek. Nehez,eddig jo par evig nem ereztem hogy en anyava akarnek valni...most hogy mindennel jobban szeretnek nem megy egyszeruen.:(
2023. okt. 18. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Hónapok óta próbálkoztunk már a babával, mikor az egyik kolléganőm bejelentette hogy babát vár. Egy nagyon kedves nőről van szó, volt is közös munkánk, mind emberileg mind szakmailag nagyon jó. De onnantól kezdve, hogy látványosan nőtt a pocakja, egyszerűen még azt sem bírtam sokáig megkérdezni, hogy hogy van. Nekünk ugye közben csak teltek a sikertelen hónapok. Aztán teltek a hetek, egy másik hasonló kaliberű nő is bejelentette hogy ő is babát vár. Hasonló érzések fogtam el, és utáltam magam érte. Aztán egyik nap feljött hozzám munkaügyben és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült hogy az lesz az orvosa, aki nekem is volt a kisfiammal annó, így nagyon jól elbeszélgettünk. Olyan boldogság volt a szemében és sokszor láttam hogy könnyes a szeme, hogy egyszerűen minden rossz érzés kiszállt belőlem, és utána már alig vártam, hogy összefussunk és meséljen. Közben nekünk is úgy néz ki sikerült a baba, de még nagyon az elején vagyok.
2023. okt. 18. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Én látni sem bírtam a terhes nőket, amikor mélyponton voltam. Onnantól kerültem őket, ahogy csak lehetett.

Akit nagyon kedveltem, annál azért összeszedtem magam, és tudtam vele kicsit beszélni, de ennyi.

2023. okt. 18. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

Nehéz volt. Nyilván nem az facsarta a szívem,hogy másnak összejött,hanem hogy nekem miért nem tud. Kivizsgálások is voltak a 2,5 év alatt,emlékszem iszonyatosan nehéz volt ülni a váróba,hogy megnézzék sikerült e a peteérés a pocakos kismamák között. Aztán összejött spontán,nekem picit rányomta ez amúgy,végig féltem hogy végre életembe először pozitív a teszt és elveszítem,de szerencsésre minden rendbe volt. Az összes barátnőmnek szült akkoriban,azóta se annyian egyébként,de amikor nem jött nekünk,akkor tényleg mindenki,olyan is aki kapcsolatba se volt. Minden hónapba írt valaki mesélni,hogy képzeljem kismama. Ami viszont fájt,hogy kiderült egy rossz eredmény,barátnőm pedig aznap vihogva közölte a férjével együtt nekünk,hogy csinálniuk kéne egy tesót. Na akkor majdnem elsírtam magam,akkor voltunk két évnél és tudták is a küzdelmünk. Mondanom se kell azóta se nagyon tartom vele,keresett többször,de emberileg leírta magát. Nekem is van meddő ismerősöm,soha ilyen el nem hagyná a számat. Kitartást kérdező,könnyebb lesz.

5# De akkor igazából ti a másodikra vártatok?

2023. okt. 18. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia 3 vetélésen vagyok túl. Minden beavatkozás hónapjában bejelentette valaki a családból hogy jön a baba!botrány érzés volt de nem tudtam mit tenni. Mai napig fáj vissza gondolni.de szerencsére már itt van a tökéletes kislányom aki megmaradt
2023. okt. 19. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!