Elmondanád a szüleidnek, hogy egy éve nem sikerül teherbe esned?
Nem.
Anyámmal jó a viszony. Viszont nála ezek a témák (pl szex, szülés, mensi...stb) mindig is tabu volt. Vele lehetetlen erről beszélni.
Így emiatt nem avatnám be.
De ha nyitott lenne rá (már gyerekkoromban isntabu volt, így gyanítom az is marad) akkor elmondanám
Kb egy év után mondtam el anyukámnak, hogy már próbálkozunk egy ideje, de szabálytalan a menstruációm is, úgyhogy kezdünk egy vérvétellel.
Na ekkor még nem tudtam, hogy már bizony terhes voltam, másnap pozitív lett a tesztem, spontán megfogant a fiunk.
Nem mondtam el, pedig jó a viszony.
De óhatatlanul rápörögne, érdeklődne folyamatosan, orvost ajánlana meg kiborulna ha sikertelen. Ez az én és a férjem ügye, szólunk majd ha sikerült. (5 hetes terhes vagyok most, 12. hétig nem tervezem elmondani ezt sem).
Szia, nekünk jó a kapcsolatunk, de nem
mondtam el, es most sem csinálnám máshogy. Éveken at senki nem tudta h lombikozunk, es nagyon jó volt így. Amikor végre sikerült, akkor elmondtam neki, de most is csak a legszűkebb belső családi kör tudja, hogy lombikbaba. Nem szégyellem, vagy ilyesmi, de szerintem ehhez senkinek semmi köze, legbelsőbb magánügy. Tanácsra, vigasztalásra stb nekem nem vt szükségem lombikozas alatt, főleg nem olyanoktól akik nem mentek at ezen es nem tudnak semmit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!