Miómát találtak nálam.Babát szeretnénk.Bővebben lent.?
Kérdés, hogy milyen a mióma, mekkora? Nálam is van egy 7-8 centis mióma, de kifelé nő, nem a méhűr felé.
Azt is ki akarta műteni az egyik orvos, szerencsére egy másik azt mondta, hogy hagyjuk békén. Azóta szültem 2 gyereket.
Nekem nem miómám van, hanem polipom, de műtöttek vele tavaly, mert az egyik úgy helyezkedett el, hogy esélytelen volt a terhesség. Utána kezdtem járni meddőségibe, a korom miatt ott a lombikot erőltetik, de én spontán szerettem volna. Adtak beutalót méhtükrözesre, mert a lombikhoz kell. Én viszont átjárhatóságit akartam, de azt nem akart adni, mert lombikhoz nem kell. Az volt a tervem, hogy mivel tükrözés altatásban van, egy füst alatt csinálják meg vele az átjárhatóságit, hogy megússzam a fájdalmat. De ez füstbe ment, mert adott átjárhatóságira, de visszavette a tükrözést🤦🏽♀️
Kaptam időpontot átjárhatóságira, de pont terhes lettem. Tehát úgy voltak vele, hogy akkor az megvolt.🤷🏼♀️ Sajnos, elvetéltem.☹️ Utána elmentem orvoshoz, mert nem sikerült újra. Kiderült, hogy megint van polipom😥 Ott azt mondta a doki, hogy 2cm fölötti mióma okozHAT gondot, elvileg az én kisebb polipom nem, de műtét kell, mert lombikot nem csinálnak vele, ott biztosra mennek. Ha tehát most nem jön össze spontán akkor a dokim egyben akar tükrözést, polip eltávolítást és átjárhatóságit.
Ez alapján én azt tudom neked mondani, a miómád akadályozhatja a teherbeesést, de nem biztos. A kettőt lehet egyben, de államiban nem fogjak erőltetni, hogy neked jó legyen😕 Ha mindkettőhöz van beutalód, talán ki tudod harcolni, de nem biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!