Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez lehet annak a jele, hogy...

Ez lehet annak a jele, hogy baba van ?

Figyelt kérdés
Szerda este ovitrelle tuszo repesztot megkaptam . Csütörtök péntek szombat vasárnap voltunk együtt a férjemmel . Pénteken biztos, hogy megrepedtek a tüszők, mert szörnyű fájdalommal járt az egész +a szokásos ovus folyás megvolt . Viszont most (kedd) megint van folyasom . De ez nem olyan mint amilyen az ovus folyásom szokott lenni. (Illetve nekem ovuláción kívül nem szokott lenni semmilyen folyasom). Viszont most ilyen kicsit fehéres , lehet inkább már attetsző, vizszerű állaga van , ritkán egy kicsit ilyen nyulosabb.. ez szerintetek mi ? Soha nem volt még ilyenem, ezért nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre . Illetve hallgatnek szívesen tapasztalatokat clostilbegyt+ovitrelle tapasztalatokról . Köszönöm előre is, ha irtok ❤️

2023. szept. 12. 09:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
44%

Ne keseredjetek el, minden hónapban 20-30% esély van a jól időzített együttlétek ellenére is. Ami lássuk be, nem sok!

Én, mivel PCOS miatt random ovulálok, nekem még ennyi esélyem sincs havonta, mégis amikor teherbe estem spontán, annyira éreztem hogy ovulálok, hogy vitathatatlan volt a dolog. Már 14 hónapos! ^^ A tesó egyelőre nem akar összejönni, de nem is jók az értékeim. :( A szoptatás biztos nem segít. Doki szerint ne siessek sehova, eleve örüljek az első gyereknek, főleg szoptatás mellett minek 2 egyből, fiatal is vagyok... És tudom, ez nem olyan, mint aki az első babára vár. Csak nem értem, miért kell bunkónak lennie egy dokinak, amikor valahol érthető, ha kis korkülönbséget szeretnénk, hiszen anyagilag sem mindegy a dolog. Én egyetem után vagyok pont, ìgy mégis hová vennének fel dolgozni, amíg nem fejeztem be a gyerekvállalást. Szóval nagyon bántó, amikor az orvos ennyire lekezelő, és semmit sem akar tenni, csak mert szoptatok. Nagyon anyás amúgy, én miatta várok türelmesen, de annyira irigy vagyok ígyis mindenkire, akinek terv szerint összejön 2-3 baba és még a karrierjükben is maximálisan helytállnak. Mi is csak a PCOS miatt nem akartunk várni, hátha később teljes meddőséget okozna nálam. Éhen amúgy GYES mellett sem halnánk, de nem mindegy akkor sem, plusz felnevelni is más nagyobb különbséggel a két kicsit.

Kívánom, hogy mind eljussatok majd a 2. Baba kérdéséig! :)

24/N

2023. szept. 28. 09:34
 32/37 anonim ***** válasza:

#31.

Nem hiszem, hogy bunkó akart lenni az orvos, csak ő racionálisan gondolkodik, Téged az érzelmek vezetnek.

Kívánom, hogy sikerüljön a második baba is. ❤️

2023. szept. 28. 09:53
 33/37 anonim ***** válasza:
50%

Én nem tartom célravezetőnek ezt a fajta megkülönböztetést, mert bármennyire szépítjük, ennek racionális/érzelmi vitának mindig "éle" marad, sajnos. A nők amúgy is inkább érzelmi alapon döntenek kicsit. Racionális döntés, hogy elmagyaráztam a dokinak is, miért szeretnénk most a 2. Babát, mert munka miatt nehéz ez egy nőnek. Az érzelmi döntés is, hogy tekintettel akarok lenni a gyerekem érzelmi és fizikai szükségleteire is így most már nem aggódom annyira, mikor lesz a 2. Baba. A hangneme a doktornak nem volt egyáltalán együttérző, de abban van racionalitás, hogy amíg nem jók a hormonjaim, addig nem lehetek terhes megint, szóval időt kell adnom magamnak.

Csak próbálom elfogadni a dolgot, amikor másnak nincsenek ilyen gondjai... ez az érzelmi kínlódásom. Tudom, ez a történet amit elmeséltem inkább tűnik szánalmasnak, mint tapasztalatmegosztásnak, hiszen akinek elsőre sem jön össze, az nagyobb fájdalom és nem is akartam ezt elbagatellizálni, elnézést kérek emiatt.

De szeretném, ha tudatosabbak lennénk a tekintetben, hogy nem könnyű az sem, akinek a többedik gyerek nem sikerül. Nem kevés ilyen anyával beszélgettem, nem kevés olyan anyával is, aki elvesztette a magzatát. :( És ha csak egy picit is empatikusabbak lennénk egymás felé mi anyák/leendő anyák, orvosok a meddőséggel kezelt klienseik felé, máris könnyebb lenne ez az egész.

Őszintén remélem, hogy Veletek jól bánnak! <3 Minden jót!

2023. szept. 28. 11:02
 34/37 A kérdező kommentje:
Szerintem semmilyen esetben sem elfogadható, ha egy orvos, vagy bárki más így nyilvánul meg. Mert igazából nincs köze a döntésedhez . Ha így döntöttél/döntöttetek, akkor oké, fogadja így el mindenki. Az orvos azért tanul több évig, hogy a problémán, jelen esetben a hormonokon megpróbáljon segíteni. Nem hiszem, hogy e mellé be kell szúrnia a véleményét arról hogy fiatal vagy és ne siess. Persze lehet nem bunkó akart az orvos lenni, de valljuk be, nagyon érzékeny ez a téma és igenis rossz hangnemnek fogjuk venni, ha valaki ilyet mond, legyen az orvos vagy akárki más .Remélem minél hamarabb összejön a második baba. Nagyon drukkolok. Tudom milyen nehéz várni rá, miközben sokaknak meg elsőre sikerül . Mi az első babánkat várnánk.. nekem is pcos+ir van. Viszont most hogy visszament a férjem orvoshoz, kiderült hogy megint rosszabb az eredménye . 7 millióan vannak és annak is csak fele jó. De hiszem hogy lesz ez még jobb is, és egyszer én is lehetek kismama.
2023. szept. 28. 13:53
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Elég tapintatlanok a dokik. Nekem az összes azt mondta, mit akarok már, ilyen öregen nem lehet teherbe esni. Csak lombik. (40 éves koromtól kezdték.) Ehhez képest relatíve gyorsan teherbe estem, bár elvetéltem ugye, amire idősebb korban nagyobb az esély. Na, de ők már a fogamzást is lehetetlennek tartották, miközben minden értékem jó volt! Ok., öregek a petesejtjeim, de lesz egy, ami pont jó lesz😁

Kérdező! Ne keseredj el, terhességhez elég egy😁 Barátnőm férjének kevesebb volt és abból is alig volt alakilag ép. Lombik előtt álltak, amikor spontán összejött.

2023. szept. 28. 14:59
 36/37 A kérdező kommentje:
Bizakodunk, egyszer majd sikerül nekünk is. Csak egyre nehezebb, a baráti társaságunkban szó szerint mindenki terhes, vagy most szült. De mindegy, majd egyszer 🤞
2023. szept. 28. 18:06
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Ma beszéltem egy anyukával, én vagyok a 31-es, ő 41 és 43 évesen szült. Feladta a terhességet! Annyira biztatóak ezek a sztorik.

Én megküzdöttem mindennel. 65 kilósan lettem terhes, kórházból kint kb. 70 voltam és most 77 vagyok. Szülés utani depi, IR+PCOS és még a tapintatlan orvosi vizsgálat is most. Megint mindenféle vérvételen áteshetek sajnos. :( elkezdtem pszichológushoz is járni, semmi sem egyszerű, a szüleim is válnak...

Nemcsak kismamáknak , babatervezőknek, bárkinek javaslom a pszichológust, aki ért ehhez. Rengeteget segít! 2 alkalom után máshogy láttam a szüleim válását is és nem rettegek h rám is ez vár, csak mert 22 évesen, nagyon fiatalon házasodtam.

Szerencsére a férjem mindenben támogat. :)

2023. szept. 28. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!