Ez lehet annak a jele, hogy baba van ?
Nekem is ilyenem (is) volt többször, illetve van most is, injekció nélkül. Ez még nem jelenti a babát. Ha jól számolom, ez akkor a 4. Dpo, akkor még várakozik a blasztocita a beágyazódásra a méhben, osztódik, vagy még úton van oda. A beagyazódás megtörténte után ( 6-12 dpo, több napos folyamat) utalhat babára bármi. Addig türelem 🙃
Igaz ez nem clostyt+ovitrelle kombi tapasztalat, de ez minden esetben így van. Szurkolok, hogy baba legyen!
#5! Nyugi, a menstruációs naptáramban én is vezetem. Onnan tudtam meg utólag, hogy nem terhesen napra pontosan ugyanazok történtek, mint a terhes ciklusomban🤣
(Áprilisban volt vetélésem és terhesen tényleg voltak olyan "jelek", amik addig nem, de azóta már volt mindegyik volt újra úgy, hogy nem voltam terhes, szóval semmit nem jelent semmi😁)
Háromszor szültem, mindháromszor más jelek voltak. Azt hittem más neműek lesznek, de még az sem jött be... 😃
#1.
Mikortól és mik voltak a jelek? Milyen hamar sikerült babásodni?
Néztek hormonokat? Azokkal minden ok volt? Bocsi a sok kérdésért de adja magát 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!