Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez lehet annak a jele, hogy...

Ez lehet annak a jele, hogy baba van ?

Figyelt kérdés
Szerda este ovitrelle tuszo repesztot megkaptam . Csütörtök péntek szombat vasárnap voltunk együtt a férjemmel . Pénteken biztos, hogy megrepedtek a tüszők, mert szörnyű fájdalommal járt az egész +a szokásos ovus folyás megvolt . Viszont most (kedd) megint van folyasom . De ez nem olyan mint amilyen az ovus folyásom szokott lenni. (Illetve nekem ovuláción kívül nem szokott lenni semmilyen folyasom). Viszont most ilyen kicsit fehéres , lehet inkább már attetsző, vizszerű állaga van , ritkán egy kicsit ilyen nyulosabb.. ez szerintetek mi ? Soha nem volt még ilyenem, ezért nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre . Illetve hallgatnek szívesen tapasztalatokat clostilbegyt+ovitrelle tapasztalatokról . Köszönöm előre is, ha irtok ❤️

2023. szept. 12. 09:30
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Hát a fájdalom azóta sem szűnt meg . Nem folyamatosan, de kb majdnem mindig furcsa a hasam alja .. Biztos hülyén hangzik, de olyan mintha fájna, vagy feszülne a méhem . 11 nappal vagyok szuri után .
2023. szept. 17. 09:51
 22/37 anonim ***** válasza:

Szoritok! 🤞

Van valamilyen nyákod?

Nekem azon kívül semmi.

2023. szept. 17. 12:27
 23/37 A kérdező kommentje:
Igen, de fura . Mikor megrepedtek a tüszőim ,akkor volt a szokásos ovus nyák . Azóta meg ilyen majdnem átlátszó kicsit nyálkás valami . Izgulok egy kicsit .. szerdán csinálok majd tesztet legközelebb, annyira remélem hogy az is pozitív lesz . A 10.napi tesztre nem alapozok,mert tartok tőle hogy az csak a szuri miatt lett halvány pozi. X-epil tesztet csinaltam
2023. szept. 17. 12:35
 24/37 anonim ***** válasza:

Nekem is nyálkás, de majdnem olyan mint ovunal, kétnaponta kb. De van, hogy nem veszem észre az utrotól milyen a folyás.

Olvastam most, hogy többeknél beágyazódás környékén volt, vagy nem várt körül, és pozit tesztelték. Hátha mi is 🤞

10 dpo nem mérvadó 😉 első babánál predi nega volt. 3 nap késés után sima x-epilrol leugrott a csík 🙃

2023. szept. 17. 12:40
 25/37 A kérdező kommentje:
Na majd szerdán írok merre alakulunk 🥰
2023. szept. 17. 12:42
 26/37 anonim ***** válasza:

Várom ☺️

Én pár nappAl későbbre N várom.aztan clostyt, ha mégsem sikerulne

2023. szept. 17. 13:35
 27/37 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2023. szept. 27. 11:34
 28/37 A kérdező kommentje:
Halvány pozitív tesztek, aztán megjött
2023. szept. 27. 14:27
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Ajj, sajnálom 😰 no majd a kövi hónapban!

Nekem is megjött, bár elég furán, gyenguszan a jó mnyh ellenére,, hiába volt a szuper ovuláció. Eztán máshogy próbálom az időzítest. Pozi LH teszt napja N jött be, hátha ovi napja be fog.

22,24,26/ és fene tudja 😅

D.

2023. szept. 27. 14:53
 30/37 A kérdező kommentje:
Sok sikert ❤️
2023. szept. 28. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!