Van itt olyan aki szoptatás alatt szeretett volna teherbe esni, de vetélés lett belőle?
Kislányom másfél éves, nagy cicista, leszoktatni szerintem képtelen lennék (talán kicsit magam miatt is, meg hát sok pozitív sztorit olvastam tandem szoptatásról is). 7 hónapos kora óta van menzeszem, 10 hónapos kora óta próbálkozunk testvérrel, mert ő is több hónap alatt fogant, gondoltuk nincs mire várni. Májusban megfogant egy terhesség, de kb 6-7 hetes kora körül elment (barnáztam/véreztem kb 10 napig előtte, de azt hittem hogy csak megjött), az 1. Uh-n csak petezsák volt, műtéti befejezés kellett. Kislányom folyamatosan szopizott a terhesség közben.
Azóta a ciklusom újra indult, vártunk 1 hónapot a doki javaslatára, most kezdünk újra próbálkozni, de nagyon félek az újabb veszteségtől és a szopizás miatt is kicsit rossz érzésem van..
Ha volt valaki hasonló helyzetben, veletek hogyan alakultak a dolgok a későbbiekben?
Köszönöm, ha válaszoltok. ❤
Mi azt tűztük ki, hogy a fiunk 1 éves korára terhes szerettem volna lenni. 8honapos volt, mikor nekiálltunk próbálkozni. Nekem a szoptatás alatt abszolút nem jött össze. 14hónapisan leválasztottam, egyből terhes is lettem.
Barátnőmék is így az 1évet tűztek ki. Ő 3x vetélt el. A nőgyógyász (és a gyerekorvos) javaslatára a fiát leszoktatta a ciciről, majdnem 3 évesen, utána 2hónap múlva terhes lett, most a 7.hónapban jár.
Szóval nálunk mind a kettőnknél a szoptatás alatt nem jött össze a tesó.
Babáim *
2 baba között elég gyakori egy 'véletlen' vetélés. Ez még nem jelenti azt, h baj, h szoptatsz kismamaság mellett. Én több orvost is kérdeztem, s most a két vetélés után javasolják a leszoktatást, ill. egyéb vizsgálatokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!