5hetes terhesen ez normális?
Figyelt kérdés
5hetes terhes vagyok,lombikkal sikerült. Két napja tüsszentéskor olyan érzésem van mintha ki akarna szakadni a petefészkem,ma esti tüsszentés óta kicsit sajog is még. Ez normális, hogy ilyen? Lehet bármi köze a terhességhez?2023. máj. 2. 22:13
11/15 anonim válasza:
A szalagok nyúlása az nem állandó fájdalom, az hirtelen belenyilaló nagyon éles fájdalom, szinte mintha kést szúrnának beléd, de legrosszabb esetben pár percig tartott nekem, mikor 2 évesem után kaptam a hintán. Leginkább hirtelen felállás, tüsszentés, köhögés vagy hirtelen mozdulatra alakul ki. Ha enyhe állandó görcsölésed van az nem gond, ha erősödik akkor már lehet gond.
12/15 anonim válasza:
#11 vagyok, állandóan fáj, vagy mozdulatra? Ha fekvés, pihenés közben nem érzed akkor nem gond.
13/15 A kérdező kommentje:
Azóta már elmúlt és csak tüsszentéskor fájt ma is,de kicsit lábfelhúzással tényleg nem fáj ;) köszönöm a tanácsokat
2023. máj. 4. 20:15
14/15 anonim válasza:
Kérdező!Te használsz cyclogest kúpot?Van valami tüneted?Hasfájás?
15/15 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Igen használom,görcsölgetek is tőle,meg nekem felmarta a hüvelyem ami miatt barnáztam is ezért napi egyet kell használnom csak de mellette szedem a Progeszteron gyógyszert.
2023. máj. 6. 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!