5 hetes terhesen normális? Veteles?
Figyelt kérdés
Az 1 hét alatt masodjara keltem fel ejjel nagy gorcsokre, es parszor a wc papiron lattam csak vereses folyast, volt rozsaszin folyasom is. Tegnap este pedig veres volt a bugyim, de azota semmi. Holnap megyek orvoshoz. Szerintetek?2020. jan. 17. 19:08
1/6 anonim válasza:
Terhesen vérzéssel nem várunk, hanem bebattyogunk az ügyeletre. Lehet, hogy vetélés, lehet, h meg tudják állítani. Lehet, hogy nem az. Ezt mi nem tudhatjuk.
2/6 AkireM válasza:
Szia , sajnos barmi lehet foleg ilyen korai terhességnél... viszont nekem is volt 4-5 hetesen verzes es nemis kicsi, viszont en epp a wcn vegeztem a dolgom es nagyobbat nyomtam ezert elpattanhatorr egy er odalent es ezert lett elenk piros verzes 1x akkor es tobbet nem, azota mar 7 hetes vagyok es minden rendben van :)
Nem lehet hogy teis sokaszor megerolteted magad?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam, epp ezert aggodom! :( Ijeszto volt a fehernemumon latni...
2020. jan. 17. 19:33
4/6 AkireM válasza:
Ja az lemaradt hogy azzonnal benennék az ugyeletre! Lehet progi potlas kell lehet holnapra mar keso!
Inkabb kuldjenek haza az orvosok hogy minden oke mint hogy ne menj ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!