Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Összeférhetetlenek lennénk a...

Összeférhetetlenek lennénk a párommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 17 évesen volt egy abortuszom. De viszonylag hamar kiderült a 8 hétbe történt a beavatkozás nem volt semmi komplikáció utána sem, azóta sem rákszűréseken illetve vizsgálatokon sincsenek problémáim. Tavaly volt 2x baj petefészek cisztákkal majdnem műtöttek mert 8cm-es cisztám volt ami bevérzett de nem volt a műtétre sem szükség mert szépen lassan visszahúzodott azóta sincs ezzel baj.

A párommal úgy kb 8 hónapja védekezés nélkül szeretkezünk, nagyon nagyokori együttlétek előfordul egy nap 4x is és sosem vigyázunk. Hozzátenném nincs betervezve hogy márpedig mi babát szeretnénk de ott tartunk az életben és egymással is ha összejönne örülnénk. De a lényeg hogy nem rögzött babaprogram van csak szimplán nem vigyázunk, úgy vagyunk jön majd ha jönnie kell viszont kezd egy kicsit aggasztani hogy sehogysem csúszik be nekünk. A párommal nincs probléma, lehet velem lenne? Vagy összeférhetetlenek lennénk?

Tudom elkell menni kivizsgálásra, de úgy tudom 1 év próbálkozás után érdemes addig meg aggaszt ez a dolog.

2023. ápr. 30. 22:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
10-es voltam, szoval palastfu TEAt ivott
2023. aug. 25. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!