Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ilyen esetben hova tudnánk...

Ilyen esetben hova tudnánk még fordulni?

Figyelt kérdés

Túl vagyunk sajnos 5 inszemináción 3 lombikon. Nem találnak semmi problémát nálunk még sem akar sikerülni. TSH,AMH,Prolactin,NK,TH1,Th2,DNSFrag,ROS rendben vannak. Ezek ellenére is alig marad beültethető embrió (átlag 11ből 1 szokott maradni 5.napra)

illetve a megtapadással is problémák vannak hisz még sajnos sose sikerült. Kezdem élveszteni a hitem, nem tudom hová mehetnénk még, ki tudna segíteni...

Az intézmény ahová járunk azt mondják hát van ilyen is...amitől egyre ingerültebb leszek.

Tudna valaki ötletet adni hová mehetnénk még?

Előre is nagyon köszönöm!

32/N 39/F

2023. márc. 31. 13:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De honnan lehet tudni, hogy a 6. itthon nem sikerült volna? A lombiknál úgy számolnak, hogy minden próbálkozással az esély növekszik. Azt is lehetne mondani, hogy könnyebb dolguk van kint, ha már látják, hogy mi az, amivel eddig nem sikerült. Persze én is váltottam volna, gondolom árban nem olyan nagy különbség, csak ha embriógenetikát is kér az ember.
2023. ápr. 1. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Magyarországon az európia átlaghoz képest szar a lombik sikeraránya. Ez tény.
2023. ápr. 1. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi számít szar és kevésbé szar sikeraránynak? És ez vajon mivel magyarázható?
2023. ápr. 1. 14:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt nehéz megemésztenem, hogy ezernyi vizsgálat sem elég pedig ha körbenézek mindenhol gyerekek. Nehéz elhinnem,hogy minden nőnek aki anyává vált minden tökéletes volt a testében.
2023. ápr. 1. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem támogató segítség jönne most jól neked, keress egy hozzáértő személyt, aki segít feldolgozni az eddigi csalódásokat és tortúrákat. Hátha még másban is tud segíteni, ha olyan valakit találsz, akinek van saját tapasztalata is. Bízz benne, hogy jól is alakulhatnak a dolgok!
2023. ápr. 1. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!