Született valakinek multycisztás vesével a babája? Valakinek van ezzel a betegséggel kapcsolatban tapasztalata, akár hogy kihez tudnánk fordulni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Most a 19. heti genetikai ultrahangon kiderül, hogy a babánk jobb oldali veséje nagy valószínűséggel multycisztás, ami azt jelenti hogy nem fog működni ez a veséje a kicsinek.2015. máj. 24. 14:28
1/3 anonim válasza:
Ha a másik veséje működik, akkor nagy valószínűséggel, nem lesz nagy baj, csak jobban oda kell rá figyelni. Lehet, hogy nem sportolhat aktívan, bizonyos gyógyszereket nem kaphat, stb. Érdeklődj orvosnál.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondta a genetikus, hogy a bal veséje ép, működik.
ESetleg ilyen esetekben genetikus tanácsadó tud segíteni vagy milyen ovost tudok felkeresni?
2015. máj. 25. 12:38
3/3 anonim válasza:
Bár nem a kérdésedre válaszolok, de én olyan születése rendellenességgel születtem, hogy hiányzik a bal vesém. A jobb olyannyira átvette a bal szerepét, hogy másfélszer nagyobb, mint az átlag (nyilván ez nem látszik :) ) és soha, de soha semmi hátrányom nem származott belőle (koppkopp). Gyógyszert nem szedek, sohasem voltam még felfázva, sportolhatok mindent és nemrég szültem egy 4 kgos kisfiút....
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!