Dévény tornával kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata? Feszes izomzat lazításával kapcsolatban.
Mi gyenge izomzat miatt jártunk, 20 alkalmat. Nagyon megérte látványos volt a fejlődés. Csak ajánlani tudom. Tegnap voltunk utoljára most hozta be a lemaradását, 15 hónapos kislányom.
Minden alkalmat végigsírt szegény, de megérte.
Én áldom a Dévény tornát!
Fiam laza izomzatú volt, 6 hetesen vette észre a doki. Ő akkor a Katona-módszert javasolta, de nekem nem annyira tetszett. Napi 6-szor nem akartam "rángatni" egy 6 hetes babát, úgy,hogy azt sem tudom,hogy egyáltalán jól csinálom-e. Dévényeshez fordultam és nem bántam meg. Nálunk is volt sírás, de még milyen. Volt,hogy kimentem, én kint bőgtem,hogy ne lássa a baba. De tudtam,hogy inkább most sírjon heti egyszer, mint később valami maradandó baja legyen.
Mi elég sokáig 11 hónapig jártunk. Akkor kezdett el mászni. Nem tudom, hol lennénk nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!